Meny
 

BlogStyle_AW20

Bilde av influencere

Sandvika Storsenter er glad for å samarbeide med de fire unike influencerne, Gine Margrethe, Nnenna Echem, Maren Schia og Nina Sandbech, på høstens BlogStyle. De har vært på besøk hos oss og plukket ut sine favoritter denne sesongen. La deg inspirere og møt høsten med stil!

 

Nina Sandbech

Farger, farger, farger, det er signaturen til denne spreke jenta fra Rykkinn. Nina syr og redesigner gamle plagg også og kombinerer det med sesongenes siste trender. Vi skjønner at Nina har mange følgere som lar seg inspirere av hennes unike stil. Se Ninas favoritter fra Sandvika Storsenter her.

 

Maren Schia

It-jenta Maren Schia har en ungdommelig og leken stil, som har tatt moteverden med storm. Hun kombinerer mønstre, farger, nytt og gammelt og får det til å se så uanstrengt kult ut. Se Marens favoritter fra Sandvika Storsenter her.

 

Gine Margrethe

Energibunten Gine Margrethe sprer både glede og god stil til sine følgere. Hun får mote til å se avslappet og coolt ut og har en humoristisk snert i tekstene sine. Se Gine Margrethes favoritter fra Sandvika Storsenter her.

 

Nnenna Echem

Det er lett å bli glad av Nnennas fargerike og originale stil. Hennes forkjærlighet for farger og mønstre har gjort henne populær langt utover landegrensene og det skjønner vi godt. Se Nnennas favoritter fra Sandvika Storsenter her.