Meny
 
Janka sine favoritter

Shoppingfavoritten!

Etter en lang sommer og pangstart med jobb, reise og moteuker er jeg klar for å legge vekk sommerklærne og for å fornye garderoben. Denne høsten er mye av jordtonene som vi forbinder med høsten tilbake, men i kombinasjon med sterke farger. Det passer meg helt perfekt! Denne uken er det BlogStyle på Sandvika Storsenter – her finner du noen av mine favoritter.

Et lite tips er å gjøre research i forkant før du bestemmer deg for sesongens investeringer. På den måten slipper du å gjøre bomkjøp og ende opp med plagg i skapet som ikke er deg og blir liggende i skapet. Jeg har selv blitt mye mer bevisst på dette når jeg handler, bomkjøp tar plass og er ikke miljøvennlig.

 

Etter å ha sett meg ut hva jeg trengte i skapet satte jeg av en hel dag for å finne mine favoritter på Sandvika Storsenter, og DEN dagen brukte jeg godt, og shoppinglisten min ble lang.

 

 

 

 

 

Jeg er klar for høst og fest i fullt antrekk fra Zara. Jeg elsker plagg som kan brukes og denne kjolen vil jeg bruke over jeans som en blazer når jeg ikke skal på fest. Selv om høsten er her er det ingen grunn til og ikke bruke farger.

 

 

Sneakers er nok skotøyet jeg bruker aller mest i hverdagen. Jeg er først og fremst mamma og praktisk skotøy er et must, heldigvis er de klumpete litt store joggeskoene fortsatt i trendbildet og jeg har lagt min elsk på disse hos Foot Locker. Hos Foot Locker finner du massevis av kjente brands som Adidas, Nike og Puma og det er virkelig en godtebutikk for sneakers-entusiaster.

 

 

MAC har superflinke makeupartister som kan lære deg og veilede deg på makeupfronten. Jeg endte opp med helt ny sminkepung og et nysminket ansikt. Jeg ble såååå fornøyd!

 

 

Print og sterke farger er et must denne høsten og hos Day fant jeg favorittkjolen.

 

 

Ganni fra topp til tå. No secret! Ganni er butikken jeg alltid stikker innom når jeg besøker Sandvika Storsenter, det danske merket er it-jentenes favoritt og på deres visning i København spilte superstjerne Mø mens modellene viste kolleksjonen.Ganni har også kommet med en super veske kolleksjon. Jeg digger denne i rødt som piffer opp ethvert antrekk.

 

 

 

 

 

Solbriller setter alltid prikken på antrekket og jeg fant favorittbrillene fra Saint Laurent (du har kanskje sett at jeg har de i rød allerede?) hos Synsam. Merker som Prada, Balenciaga og Tom Ford finner du hos Synsam og Krogh Optikk.

 

 

Jeg stakk innom Saporito for lunsj og spiste verdens diggeste chevre salat. Antrekket er fra Ganni.

 

 

Zara har åpnet flagshipstore på Sandvika Storsenter og her finner du budsjettvennlige godbiter til hele familien. De er flinke på de seneste trendene og her kan du oppdatere en basisgarderobe du allerede eier med trendpieces. Jeg elsker disse gule Zara skoene i lakk.

 

 

Denne sesongen skal du fortsette å pynte håret ditt, enten med spenner eller bøyler. Hos Olivia's Verden har de alt du trenger til håret i tillegg til massevis av fine klær.

 

 

Diemme designer praktiske fashionsko, tilpasset norske forhold. Det norske brandet har fått internasjonal oppmerksomhet og disse i leopardprint skal få flytte inn i høst garderoben min. Du finner de hos Mark+Brandy.

 

 

Mark + Brandy fører også favoritt parfymemerket Byredo, Blanche er min personlige favoritt. 

 

 

Jeg har en svakhet for smykker og David Andersen har det beste utvalget av trendy smykker.

Dette chunky halskjedet er sesongens hotteste trend.

 

 

 

Sist endret - 09 september 2019