Meny
 

Intervju Nina Sandbech

Intervju med Nina Sandbeck

Bærumsjenta Nina Sandbech har tatt influencer-scenen med storm og har nå nesten hundretusen følgere på Instagram.  Hun har en fargerik og leken stil det er lett å la seg inspirere og bli glad av.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg synes egentlig det er litt vanskelig for jeg varierer veldig etter dag og humør. Men en ting som går igjen er at jeg er veldig glad i sko, og farger. Enten om hele antrekket er fargerikt eller om tilbehøret er i en farge som skiller seg ut.

 

Hva står på ønskelisten for høsten?

Jeg har alltid lyst på noen nye kåper eller jakker når høsten og vinteren kommer. En fargerik variant fra Saks Potts står på ønskelisten.

 

Ditt beste stylingtips denne sesongen.

Tørr å gå for en fargerik kåpe i stedet for en safe grå eller sort. Det vil få deg i bedre humør på en grå høstdag:)

 

Hvilken trend denne sesongen er din favoritt?

Det er så mye, jeg føler man egentlig kan kle seg som man vil, for det er så mye som er i trendbildet nå. Men at det har kommet en del jakker og kåper med brede skuldre ( power shoulder) liker jeg. Jeg er litt fan av 80-tallets glam, så jeg synes skulderputer er gøy. Pluss at jeg digger at sterke farger fortsatt er i trendbildet. Jeg blir alltid glad når farger fortsetter i motebildet når høsten kommer. Ofte synes jeg høsten er den kjedeligste tiden å shoppe med tanke på at det som regel kun er jordtoner eller gråtoner, så da er det fint at det kommer litt strikk i farger også.

 Si tre gode grunner til å legge handleturen til Sandvika Storsenter.

Sandvika Storsenter har klart å få de beste butikker og merker under ett og samme tak, så da blir det lett å legge handleturen hit. Særlig på en regnfull høstdag;)