Meny
 
Celine Aagaard sine favoritter

Klar for høsten

Den lille sorte, den perfekte strikkegenseren, dressjakken og capen du kan bruke året rundt. Gå på skattejakt i eksklusive nisjebutikker, miks med baseprodukter på budsjett og gå etter plagg som varer.  Skei ut med et par sko med strass. Her er noen av mine mer bærekraftige favoritter fra Sandvika Storsenter som jeg mener kan passer deg uavhengig stil, kjønn og kroppsfasong. 

Enten du bare skal ha en god flaske med olje, er på utkikk etter en liten gave til din samboer eller rett og slett trenger å oppdatere basegarderoben. Sandvika Storsenter har et stort utvalg, byr på personlige opplevelser samtidig som du er og shopper.

 

Neste uke finner du flere nøkkelplagg merket med Celines favoritter på senteret. Da vil undertegnede blant annet ha takeover på Sandvika sin instagramkonto. Du vil også kunne vinne gavekort, så følg med i sosiale medier til uken.

 

TREASURES Gå på en liten skattejakt på senteret, og prøv før du handler er mitt beste tips. Da vil du både få en bedre kjøpsopplevelse, og vil være mer fornøyd etterpå. her i prøverommet hos Mark + Brandy, en favoritt i mange år på Sandvika. Her finner du både Toteme, Acne, og Isabel Marant for å nevne noen.

 

SKINN ER IN: Smale, vide, korte og lange. Skinnbuksene er tilbake for fullt, i alle fasonger og lengder med og uten stretch.

 

BLACK Den lille eller lange sorte kjolen er det bare å sikre seg, om du ikke har den perfekte i skapet allerede. Kjolen er fra Ganni, der jeg har flere basefavoritter også, skoene er fra Zara. Tilbehør i sølv er ekstra fint til sort.

 

TIDLØSE SMYKKER smykk deg med et symbol som passer deg, i gull eller sølv, eller gå for å kombinere. Tom Wood sine smykker passer flere generasjoner, og denne er en av mine favoritter. Sjekk også ut lenkesmykkene til Tom Wood.

 

DEN TIDLØSE KÅPEN Du trenger definitivt ikke mange kåper i skapet som tar opp plassen, men den du gjerne vil bruke nå, og også om fem år. Svenske Toteme som Elin Kling står bak, finnes hos Mark + Brandy, og kåpen står på ønskelisten i både sort, grå og camel.

 

DETOX Det er ikke et poeng i seg selv å kjøpe produkter du ikke tror du kommer til å bruke. Velg deg ut noen produkter som passer din hud, og som også er tilpasset lommeboken. Morning Dew Detox ble jeg selv anbefalt for en tid tilbake, og denne er lett å påføre, og et solid produkt.

 

COWBOY BOOTS Blir vi aldri lei? Nei tydeligvis ikke, og bra er det. Det betyr at vi kan hente frem fjorårets samtidig som det er lov å drømme om et par i en ny fargekombinasjon. Eller hva med disse hvite?

 

 

 

 

JORDNÆRT Jordtoner og spesielt grønt er tydelige tendenser i høst. Her hos Kiman Woman i ført kjole fra egen kolleksjon, Helsinki dress fra Envelope1976 - en omslagskjole som kan brukes på flere måter i naturlige materialer, og innfarget uten bruk av kjemikalier. Stylet med boots fra Anine Bing for en røffere look og stor skinnveske.

 

KLASSIKERE Klassikere i materialer som varer og design du ikke blir lei, men som du kan bruke uavhengig sesong er fokuset i kolleksjonen. Du kan bygge basegarderoben med toner som lett kan styles med andre. Hos Kiman Woman.

 

OVERSIZED Det kan være enkelt og elegant selv om et plagg skaper volum. Denne genseren fra Toteme, fra Mark + Brandy er stylet med bukse fra Gina Tricot.

 

STRASS Sko er noe man sjelden trenger, men et par som gir det lille ekstra til antrekket er ikke feil om de du har hjemme kun er i sort. Festsko som også kan brukes til hverdags for å få jeansene til å se litt mer rå ut er en fin investering- og faktisk trenger ikke skovalget bli så kostbart.  Sandvika har et stort utvalg av skobutikker med sko i alle segmenter og prisklasser. Disse er fra Zara.

 

STRIKKEGENSSEREN Høst betyr grov strikk, men fortsett gjerne med de lyse fargene. En høyhalset eller en god strikk er alfa omega når kulden kommer, og fin å kombinere til både hjemme, ute og innebruk.

 

ØNSKER smykkedrømmer fra Ole Lynggaard Copenhagen.

 

SUIT UP: Gi dressen et feminint løft i kombinasjon med silke eller gullsmykker.

Gå for en blazer i cord i en farge du garantert ikke har i dress fra før, eller gå for burgunder, eller brun.

 

FUKT: Tørr vinterhud kommer raskere enn man tenker etter en sommer med naturlig glød. Husk at fukt og rett pleie er viktig, i kombinasjon med trening.

 

 

Sist endret - 05 september 2019