Meny
 

BlogStyle på Sandvika Storsenter 9.-14. september

Bloggstyle Høsten 2019

 

Vi er stolte over å ha med oss tre av Norges største influencere, Nina Sandbech, Celine Aagaard og Janka Polliani, på høstens BlogStyle. La deg inspirere av disse stilsikre damene, som har tusenvis av følgere på Instagram, fra hele verden. De har vært rundt i butikker på Sandvika Storsenter og markert sine favoritter med en personlig tag, kanskje det blir din favoritt også?

Bli kjent med årets BlogStyle-influencere

Janka

 

- Følger hjertet - 

 

Janka Polliani sluttet som tv-produsent for over syv år siden, og har ikke sett seg tilbake siden. Hun lever ut drømmen sin som influencer, og elsker den kreative friheten hun har. Her kan du lese intervjuet med Janka.

Nina

 

- Fargerik - 

 

Bærumsjenta Nina Sandbech har tatt influencer-scenen med storm og har nå nesten hundretusen følgere på Instagram.  Hun har en fargerik og leken stil det er lett å la seg inspirere og bli glad av. Her kan du lese intervjuet med Nina.

Celine

 

- Multitalent - 

 

Hun har vokst opp i en kreativ familie og er selv et multitalent med bakgrunn som fotograf, journalist, stylist og redaktør. Nå er en av Norges største influencere, Celine Aagaard, klar med ny kolleksjon fra sitt eget klesmerke. Her kan du lese intervjuet med Celine.

Space

 

 

Space