Meny
 
tine andrea

Tine Andrea: Livet på reisefot

Tine Andrea elsker å reise, og er glad for at jobben som influencer tar henne til så mange nye steder. I tillegg møter hun mange spennende folk i alle deler av bransjen og får nye venner over hele verden.

 

1. Det har vært moteuker i flere land, hvordan er dagene på slike arrangementer?

Det er hektisk, så det er ikke helt som det ser ut som på Instagram. Vi har møter fra klokken 8 om morgenen til 24 om kvelden og det kan plutselig gå 10 timer uten at vi har spist. Og så må man jo alltid være på topp sosialt, for man skal møte mange nye mennesker. Da er det viktig å føle seg bra og ha masse energi, så det er litt krevende, ikke bare fysisk fordi man flytter på seg hele tiden, men også psykisk siden man skal prate med så mange mennesker hele tiden. Men det er en veldig, veldig kul greie å få med seg, man møter så mange interessante mennesker og ser mange kule brands. Det en helt annen verden, som det er utrolig kult å være en del av.

 

2. Hvilken eller hvilke visninger gjorde mest inntrykk? Hva var spesielt med den/de?

Det er litt vanskelig å si hvilken visning som har vært best, for man er så glad i mange forskjellige merker, som har så mange forskjellige vinklinger samtidig. Noen har mer show, så det blir en opplevelse, mens andre har den klassiske runway-visningen. Hvis jeg skal si mine topp tre-visninger, så har det kanskje vært J.W. Anderson, Hermes og Sportmax. 

3. Vårens trender, hvilke er de viktigste?

Selv om det er mer feminint og lady, så har vi fremdeles referanser til 60- og 70-tallet med brede skuldre, blazere, men mange gjør det mer feminint med et belte i livet. Og så ser vi mer av dresser som kommer tilbake, powersuits, så litt androgynt. Og det er masse smykker.

 

4. Hvilke nøkkelplagg ønsker du deg denne våren?

Det jeg alltid ser etter er den perfekt beige blazeren, det er mitt nøkkelplagg denne våren.

 

5. Og hvilke sko og tilbehør?

Jeg har blitt fan av store smykker og mange smykker. Bruke lag på lag av gullsmykker, det synes jeg er veldig fint og kommer til å bruke mye denne våren. Når det gjelder sko så er jeg veldig fan av sko, så tror ikke jeg klarer å velge ett par nøkkelsko. Jeg er veldig glad i sneakers, kittenheels, noe man kan bruke både dag og kveld, ikke bare sko man kun kan bruke på kveld.

6. Hva klarer du deg ikke uten i vesken når du er på reise?

Carmex, mobillader/powerbank og fuktighetsspray.

 

7. Hva liker du med Sandvika Storsenter?

Jeg synes det er utrolig bra utvalg av butikker og merker på senteret, du finner egentlig det meste her, uansett hva du skal ha. Om du skal ha noe til familien, til hobby, innredning, klær, så finner du alt på en plass. Det er utrolig behagelig og lettvint. 

8. Har du noen spennende planer fremover, som du kan dele?

Jeg har egentlig ingenting planlagt, utenom det jeg ikke kan si, men vurderer å reise til Thailand med noen venninner i april. Da skal jeg øyhoppe og ta en uke med ro og logge litt av. Vi jobber i en bransje hvor vi egentlig aldri kan logge av, kan aldri ta fri en søndag eller være syk. Så innimellom skal jeg kanskje ta et par dager hvor jeg faktisk er helt logget av, bare for å få tilbake litt indre ro og litt mindre stress.

 

9. Hva elsker du med jobben din?

Først og fremst å reise, det er ekstremt spennende. Jeg får reist til plasser jeg kanskje ikke hadde reist ellers. Jeg har for eksempel vært på moteuke i Tbilisi i Georgia, jeg har vært i Moskva på moteuke, i mange småbyer og opplevd masse kult av kultur. Samtidig møter jeg mange spennende mennesker som jobber i alle mulige deler av bransjen. Du blir venner med mange og får jobbe med venner. Og at man får stå opp når man vil er jo det aller beste. Det å være sin egen sjef er fint, men også veldig krevende, for man må jobbe hardt.

10. Hvordan er det å være med på BlogStyle?

Det er første gang for meg, og jeg synes det er helt topp. Veldig gøy å få litt kreativ frihet til å representere seg selv og vise ulike typer av styling fra butikkene. Jeg får besøkt alle butikker og sett alt som fins, og jeg har blitt tatt så godt i mot, så det er veldig stas å være med på.

 

 

TINE ANDREAS FAVORITTER

FAVORITTPRODUKT FOR HUD:

Jeg er veldig glad i fuktighetskremen fra La Mer, for den er ganske fet, men trekker raskt inn i huden og gir god fuktighet uten at du må påføre mye.  Og fuktighetssprayene til Jane Iredale og Elizabeth Arden.

FAVORITTPARFYME:

Jeg har brukt den samme parfymen i mange år og det er Black Saffron fra Byredo.

FAVORITT-MAKEUP-PRODUKT:

Jeg bruker lite sminke, men en dekkstift fra Kicks synes jeg er veldig bra, og så bruker jeg solpudder fra Guerlain og eventuelt litt skimmer fra Chanel, så er jeg klar.

 

Tine Andrea har funnet mange nye favoritter på Sandvika Storsenter, og vi har merket dem alle - se etter Tines tag når du besøker oss 8.-13. april.

 

LES OGSÅ:

 

 

Sist endret - 05 april 2019