Meny
 
marianne

Personal Shopper Mariannes favoritter

Vår personlige shopper Marianne har boltret seg i butikkene på senteret og funnet fram noen favoritter denne sesongen. Her er hennes beste styletips!

 

ZARA

Et helhvitt antrekk hører sommeren til, som dette fra Zara. Materialet må gjerne være lin, som både er veldig fint (avslappet look) og svalt på deilige sommerdager. La tilbehøret være i bast. Bast ser vi MYE av denne sesongen, så du finner det i de aller fleste butikker (kurver, vesker, hatter og belter). Finn dine favoritter, jeg tipper at du kommer til å få brukt dette masse gjennom sesongen. Selv lar jeg gjerne mine fine vesker hvile gjennom sommeren, da det er mer passende med kurver og vesker i bast

 

SESSA

Omslagskjolen i armygrønn leo print (Part Two, Sessa) kan du pynte deg meg på en sommerfest (bruk kilehel sandaler/sko, dersom du skal stå på gress eller på terrassebord). Men den er like fin som en hverdagskjole, med sneakers til og olajakke over skuldrene. Omslagskjole er også noe veldig mange kler, det er en flatterende fasong.

 

OLIVIAS VERDEN

Devotion-kjolen fra Olivias Verden er en av mine absolutte sommerfavoritter! Jeg synes den har «alt»: Den er kul, fin, tøff, søt, behagelig, kledelig... Den finnes i kort og noe lengre modell (så vi over 40 kan uten problemer bruke den også). Den finnes i creme/blå og i creme/rød også, men om jeg må velge en blir det denne i creme/sort.

 

 

XXL

Fyr løs! Jeg har testet kickboksing; noe så slitsomt OG gøy! Jeg tenker at man får litt «gørr» ut av systemet når man slår løs på boksesekken. Jeg ønsker meg definitivt både sekk og hansker fra XXL!

 

FREYJA

Hvit sommerkjole, sort bikerjakke i skinn (merk deg de fine gulldetaljene på jakken) og gul slangeskinnsveske.  Drømme antrekk, som man får veldig god bruk for. Også for et slikt antrekk setter skoene du velger «punktum» for antrekket. Jeg ville brukt ankelboots til (gjerne cowboy inspirert, og uten veldig høy hel), hvite superga, hvite sneakers eller sandaler til dette.

 

DAVID-ANDERSEN

Min ultimate drømmering! Slangen representerer noe rått, og diamantene... De tar nesten pusten fra meg. Kombinasjonen rått/klassisk er uslåelig!

 

  • Gina-Tricot_skjorte_1000px.jpg
  • Gina Tricot_1000px.jpg
  • Gina-Tricot_blazer_1000px.jpg

GINA TRICOT

Velg deg et par jeans som er korte, slik at anklene kommer frem. Denne fra Gina Tricot (bla i bildekarusellen over) er fin med en smal overdel til, slik at den høye midjen med knytebelte kommer frem. 

 

Hvite t-skjorter er et must i garderoben, og denne med et enkelt trykk likte jeg godt. Denne jeansen, t-skjorte og et par sandaler eller sneakers; voilà!

 

Føler du for å pynte opp jeans/t-skjorte-antrekket over, kan du ta på deg en blazer. Og til dette sommerlige uttrykket, synes jeg det gjør seg med en lys blazer - som denne lysblå. Dobbeltspent er en stor trend, så ekstra pluss for det. 

 

URBAN

Hvite sneakers. Absolutt «må ha» for vår/sommer-sesongen. Dette gjelder for både kvinner og menn. Jeg vil imidlertid tipse om å kjøpe med et rense-kit, dersom du går for hvite sneakers. Dette selger bl.a. Urban. Ikke fullt så fresht med nedgrisede sko, så ta litt ekstra godt vare på de hvite skoene dine.

 

VOLT

Kjære mann, har du en fin chinos i din garderobe? Hvis ikke, få deg en. Denne fra Lindeberg er veldig fin på. Den har smale bein og sitter supert over rumpa. Bruk t-skjorte, skjorte eller en litt chunky strikkegenser som denne blå/hvite fra Filippa K til. Og husk freshe sko, da!

 

 

BIK BOK

På Bik Bok fant jeg disse kule cargobuksene, som jeg liker uttrykket på. Siden buksen har høy midje og knytebelte, velger jeg en enkel og smal t-skjorte til.

 

 

SYNSAM

Solbriller er en av min (mange) svakheter. Eller styrker, når jeg tenker meg om Jeg elsker hvilken effekt et par solbriller kan ha. Og jeg tillater meg å si at det er innafor å ha flere par. Har du på deg en litt «boho» kjole en dag, er det fint med runde solbriller. Men de runde gjør seg for eksempel ikke så godt til bunaden på 17. mai. Da trenger du noe mer klassisk. Og til seilturen eller fjellturen kan det være fint med noen som sitter godt, som kanskje verken er «glam» eller «boho». Du skjønner sikkert. Jeg sier absolutt ikke at du bør kjøpe alt dette på en gang, men lag deg en plan. Kjøp etter hvert som du har mulighet, og du får bygget deg et fint utvalg av solbriller som passer ditt fjes og ditt liv. Det er viktig å prøve mange forskjellige for å finne ut hva du kler best.

Vi har merket alle favorittene Marianne har plukket ut. Se etter hennes tag når du besøker Sandvika Storsenter 8.-13. april.

LES OGSÅ:

 

 

Sist endret - 05 april 2019