Meny
 
annabel rosendahl, janka polliani og tine andrea storløs

tekst og foto: Janka polliani

Vårklar

Det er ny sesong, og jeg har nok en gang tatt turen innom mitt favoritt-shoppingsenter Sandvika Storsenter for å plukke ut mine favoritter som finnes i butikkene. 

Jeg hadde to fantastiske dager på Sandvika Storsenter for et par uker siden, sammen med mine gode venninner Annabel og Tine Andrea, der vi fotograferte til BlogStyle-kampanjen. Jeg brukte også en hel dag rundt på senteret for å finne mine favoritter i de forskjellige butikkene, og jeg kan love deg at jeg ble klar for vår og sommer. Bildene vi tok til vårens utgave av Sandvika-magasinet ser du her! Det er ikke rart at jeg er vårklar!

 

Deilige vårfarger hos Ganni.

 

Våren er full av deilige nyheter, og jeg har plukket ut mine favoritter fra butikker som Day Birger et Mikkelsen, Aphru, Nadine, Mark + Brandy, Ganni, Nye Sko, De Fem Hjørner og Krogh Optikk. Jeg skal love deg at en dag rundt omkring i butikkene har gjort ønskelisten for våren en del lengre enn den allerede var. Sneakers, trenchcoats, skinnplagg og boots og deilige farger ser du denne sesongen, og fortsatt er alt lov når det kommer til stylingen. Miks av materialer og prints er fortsatt gøy. 

 

Hos Ganni finner jeg alltid massevis av ting jeg ønsker jeg hadde i skapet. Vesken er den perfekte partyvesken og joggeskoene går til absolutt alt.

 

Hele antrekket er fra Ganni Sandvika Storsenter.

 

Hos Nadine fant jeg drømmesettet fra Baum und Pferdgarten. Settet er superfint å style med en blazer over, og om du ikke ønsker å vise magen, kan du ha toppen over en skjorte. Noen som fikk vårfølelsen nå?

 

Hos Kiman Woman fører de masse kjente merkevarer. Fuskepelsen fra STAND er perfekt for sesongen vi er i nå, og de lave bootsene fra Gestuz er de perfekte vårskoene.

 

 

Antrekket er funnet hos Mark + Brandy. Den perfekte jeansen fra Filippa K, kombinert med en stripete oversized skjorte fra Toteme, beige Acne Studios boots og klassisk trenchcoat, gjør dette til det perfekte hverdagsantrekket. Looken kan også styles med et par sneakers om du liker det bedre. Og trenchoaten har du i skapet sesong etter sesong.

 

Drømmesko fra Acne Studios hos Mark + Brandy.

 

Sjekk ut filmen fra da vi plukket ut våre favoritter hos Sandvika Storsenter her! :)

 

 

LES OGSÅ:

Sist endret - 05 april 2019