Meny
 
janka polliani

Følger hjertet sitt

Janka Polliani sluttet som tv-produsent for over syv år siden, og har ikke sett seg tilbake siden. Hun lever ut drømmen sin som influencer, og elsker den kreative friheten hun har.

 

1. Det har vært moteuker i flere land, hvordan er dagene på slike arrangementer?

Jeg tror folk hadde fått sjokk hvis de hadde sett hvordan det egentlig er. Dagene er fylt med massevis av visninger og masse stress, hvor vi løper frem og tilbake for å skifte antrekk til de forskjellige visningene. Det er løping i gatene, vi har street-style-fotografer som følger oss overalt og siden vi er så heldige og får reise sammen med noen av de beste vennene våre, er det mye sosialt i tillegg. Det er tidlig morgener og sene kvelder, så når moteukene er over, da er det bare å puste lettet ut.   

 

2. Hvilken eller hvilke visninger gjorde mest inntrykk? Hva var spesielt med den/de?

Det er vanskelig å si, for vi reiser fra by til by og moteukene er så forskjellige fra hverandre. Personlig er det København som er favoritten, for det ligger nærmest det skandinaviske hjertet i styling av klær. Men det er noe spesielt med de internasjonale moteukene, der det er større merker. Vi var på J.W. Anderson i London, som jeg synes var fantastisk, rett og slett. Det er vanskelig å plukke ut høydepunktet, for du får mye inspirasjon og drar på så mange visninger.

 

3. Vårens trender, hvilke er de viktigste?

Det jeg synes er bra med 2019 er at alt er lov. Det er ikke så store forandringer i motebildet, og man ser er at mange av merkene beholder ting man kan ta med videre. For eksempel trenchcoaten, som aldri går av mote, men nå er den mer strukturert og har fått sterkere skuldre. Bortsett fra det, så synes jeg det er bra at folk kan få ha sin egen stil.

 

4. Hvilke nøkkelplagg ønsker du deg denne våren?

Jeg er svak for jakker, så jeg går på den trenchcoat-smellen gang etter gang. Og det kommer jeg nok til å fortsette med.

5. Og hvilke sko og tilbehør?

Mye sneakers, fortsatt grove, chunky sneakers, som jeg elsker å bruke i hverdagen. Og så har det kommet tilbake boots, som er litt buttere foran. Av tilbehør så er det hårsmykker og store øredobber, som ikke er like prangende som de var i fjor.

 

6. Hva klarer du deg ikke uten i vesken når du er på reise?

Mobillader/powerbank, facemist og et lite minne fra barna.

 

7. Hva liker du med Sandvika Storsenter?

Jeg elsker Sandvika Storsenter, for jeg er mamma. Når det regner ute og vi skal på shopping, så drar vi alltid på Sandvika Storsenter! Jeg liker at alt er under ett tak og de har mange bra merker, både billigere og dyrere merkevarer. Og så er jeg oppvokst på Hønefoss, og da reiste vi til Sandvika Storsenter på lørdager, så dette er nostalgi.

8. Har du noen spennende planer fremover, som du kan dele?

I denne bransjen får man ikke lov til å si så mye i forkant, men det skjer mye hele tiden. Jeg er ekstremt takknemlig for at jeg får lov til å drive med det jeg gjør. Jeg startet med dette for fullt for 7 1/2 år siden, da jeg sluttet som tv-produsent og bestemte meg for å leve ut drømmen.

 

9. Hva elsker du med jobben din?

Først og fremst den kreative biten, jeg har fullstendig kreativ frihet og jeg styrer arbeidsdagen min selv. Det å få styre hverdagen min hundre prosent selv, er det beste – pluss at vi er en gjeng som bygger hverandre opp. Jeg mener at kvinner skal støtte kvinner, det sier feministen i meg at vi skal. Det er nok det aller, aller beste, at vi har klart å skape et veldig godt miljø rundt det vi gjør.

 

10. Hvordan er det å være med på BlogStyle igjen?

Det er kjempegøy. Jeg tror faktisk jeg var med på BlogStyle aller første gang det var. Jeg har vært med på hele utviklingen, også utviklingen av Sandvika Storsenter, senteret har jo blitt massivt. Så det er alltid gøy å være med.

 

JANKAS FAVORITTER

FAVORITTPARFYME:

Raaw by Trice

 

FAVORITT-MAKEUP-PRODUKT:

Giorgio Armani Sheer Fluid og MAC Face and Body Foundation, den gjør huden så naturlig.

FAVORITTPRODUKT FOR HUD:

Jeg tror på å ha gode hudpleierutiner, uansett hvor sent jeg er i seng eller hvor tidlig jeg opp, så er det fokus på å rense hud. Også er jeg veldig glad i hjemme-peeling og har prøvd en ny fra Dermalogica, som heter Rapid Reveal Peel, hvor du ser forandring på huden med en gang. Og jeg har jo blitt 40, så hud er viktig nå.

 

Janka har funnet mange nye favoritter på Sandvika Storsenter, og vi har merket dem alle - se etter Jankas tag når du besøker oss 8.-13. april.

 

LES OGSÅ:

 

 

Sist endret - 10 april 2019