Meny
 
annabel rosendahl

Jeg er klar for vår i bluse og bukse fra Toteme. Sneakers er fra Acne Studios. Alt fra Mark + Brandy.

tekst og foto: annabel rosendahl

Spring inspiration

Etter hektiske uker med reise og moteuker, er jeg veldig inspirert for å fornye garderoben. Denne våren vil jeg gå i jordfarger, gjerne i kombinasjon med tilbehør i sterke farger. Som en start elsker jeg å kikke i mange butikker før jeg bestemmer meg for sesongens investeringer. På Sandvika Storsenter får jeg nettopp dette, og jeg satte av en full dag for å orientere meg. Listen ble lang, og her ser dere et utvalg av mine favoritter fra noen av butikkene.

 

 

 

Det er ikke sommervarme helt ennå, så disse tynne ullkåpene fra Max Mara hos Mark + Brandy er perfekte i overgangen. Jeg ønsker meg den hvite... Det store nettet under er fra Isabel Marant og vil være perfekt for late dager på stranden i sommer.

Sneakers er nok skotøyet jeg bruker aller mest. De klumpete, litt store joggeskoene er fortsatt i trendbildet og jeg falt for disse fra Cat (skobutikk) og Acne Studios (hos Mark + Brandy). Leopardsandalene er perfekte til et jordfarget antrekk.

 

 

Shopping eller bare en inspirasjonstur er alltid hyggeligst sammen med venner.

 

 

I Ganni fra topp til tå. Den hvite, frynsete skinnjakken er vårens statementjakke, som jeg drømmer om akkurat nå.

Sporty briller er vårens store trend. Merker som Prada, Balenciaga og Acne Studios har alle sine varianter, men hvorfor ikke gå for originalen fra Oakley? Det skal jeg! Anton Sport og Krogh Optikk har et stort utvalg!

 

Visste du at Zara har åpnet på Sandvika Storsenter? Sett av tid, for her er det mange budsjettvennlige godbiter, som denne kule stråvesken og de freshe sandalene.

 

 

Favorittjakken fant jeg hos Nadine. Det er mulig at det var det cognacfargede skinnet på lommen som fikk meg til å ikke ville ta den av. Beltet fanget også oppmerksomheten min, det er perfekt til et jeansskjørt eller over en lang kåpe for en feminin midje. 

 

Mango er nok min favoritt blant high-street-butikkene, de er alltid tidlig ute med trender. Beltene er superfine og skoene ser eksklusive ut. De har mange fine jakker, bluser og bukser. Jeg anbefaler en tur innom!

 

 

En lang silkekjole er verdt investeringen, og denne fra Munthe mener jeg fint kan brukes både i bryllup og på stranden! Bruk den allerede nå med den kule, grønne jakken fra Anine Bing. Alt fra Kiman Woman.

 

 

Jeg har en svakhet for kåper, og hos Day Birger et Mikkelsen fant jeg denne rutete varianten i en perfekt fargekombinasjon. Den cognacfargede skinnbuksen og stripete rosa skjorten vil stylet sammen bli superkult.

 

 

Denne orange vesken fra Mulberry er det perfekte tilbehøret til et fargenøytralt antrekk. Den finner du hos 4 Women. Hos Mariannes forelsket jeg meg i dette trenchcoatsettet. Sammen ville dette blitt et drømmeantrekk!

 

 

LES OGSÅ:

Sist endret - 05 april 2019