Meny
 
annabel rosendahl

Lidenskapelig logget på

Annabel Rosendal reiser aldri uten en nødlader i vesken, og klarer seg ikke uten mobil. Det blir mange reisedøgn i året, og hun logger seg aldri helt av. Men hva gjør vel det når du får jobbe med din største lidenskap?

 

1. Det har vært moteuker i flere land, hvordan er dagene på slike arrangementer?

Dagene på slike uker er mildt sagt hektiske. Det var litt morsomt da jeg gikk over taxiregningene da jeg kom hjem etter fire dager i Paris og fant ut at jeg hadde tatt 27 turer.  Da kan man forstå hvor mye vi forflytter oss rundt i byen på disse dagene. Det er shows, showroom-avtaler, møter, lunsjer med samarbeidspartnere og merker, og ja, det er mye jobb. I tillegg skal vi skape vårt eget innhold til våre egne kanaler. Det jobber vi med på tvers av alt dette her og prøver å ta bilder og hjelpe hverandre. Grunnen til at man gjør det er jo at man får masse energi av det, men så er man også helt ferdig når man kommer hjem. Du lever og ånder for de øyeblikkene som er helt magiske og to uker etter man kommer hjem, så savner man det, fordi man får så mye påfyll av inspirasjon fra mennesker, kolleksjoner, klær og merker. Det er en drøm.

 

 

2. Hvilken eller hvilke visninger gjorde mest inntrykk? Hva var spesielt med den/de?

Det er vanskelig å si, for noen kan ha en ganske enkel produksjon med en vanlig runway, men så er det et merke og klær du digger, så det holder. Andre slår på stortromma og lager fest og spetakkel, hvor det nesten overskygger kolleksjonen.

 

Tommy Hilfiger hadde en veldig kul vinkling på sitt show, hvor det hele var satt i en teatersal i Paris, hvor de serverte popcorn og sukkertøy og champagne. Det var nesten en liten fest, så avsluttes det hele med Grace Jones dansende nedover catwalken, hun er 70 år og ser helt rå ut.

 

Når det kommer til klærne, elsket jeg den jordfargede bohemske kolleksjonen til Isabel Marant. 

3. Vårens trender, hvilke er de viktigste?

Det blir mer feminint, ting er tonet ned og det er mye beige og nøytrale farger som nude, brunt og jordtoner å se. Tenk safaristil. Det mer sporty og streetwear blir mindre relevant. Belter i midjen - plaggene er mer lady. Vi skal dresse oss opp, men på en kulere måte, så det ikke blir for damete. Siden fargetonene er mer nedtonet, så er det masse accessories, store kjeder og øredobber som tilbehør som kan gjøre antrekket mer spennende.

4. Hvilke nøkkelplagg ønsker du deg denne våren?

Den perfekte beige, oversized trenchcoaten, som man kan bruke hver dag og føle seg bra i. Man ser velkledd ut, men samtidig avslappet!

 

5. Og hvilke sko og tilbehør?

Det kommer mer støvletter. Vi går fra ankelstøvletter til høyere varianter. Selv om det er våren vi går inn i, er den i Norge er ganske kald, så jeg vil i alle fall bruke støvletter. Et enkelt antrekk kan bli spennende med støvlene i fokus.

 

6. Hva klarer du deg ikke uten i vesken når du er på reise?

Mobillader/powerbank, fuktighetspray og lipsticks.

 

7. Hva liker du med Sandvika Storsenter?

Det er bra at det er så mange enkeltstående butikker her, du har alle kjedene hvor du vet hva du får, men du kan også gå inn i en butikk og ikke helt vite hva du vil se, for de har en miks av ulike merker. Her har du multibrands-butikker på både interiør, klær og sko, det gjør senteret spennende. I tillegg til at de har base-sortimentet man trenger når man skal ut og shoppe.

8. Har du noen spennende planer fremover, som du kan dele?

Jeg skal reise bort i en måned nå. Til Sydney og Bali. Rett og slett ta meg en måned fri, for å puste ut og prøve meg på litt yoga og få litt ro og balanse i sjela.

 

Jeg klarer likevel ikke å logge helt av. Jeg er på jobb. Men jeg skal prøve å begrense det til noen faste timer hver dag. Det er noe med denne jobben som gjør at du alltid er på. Jeg jobbet tidligere som innkjøper og hadde 150 merker jeg kjøpte inn fire ganger i året og trodde det var hektisk. Men når man jobber for seg selv, så jobber man på en annen måte. Jeg vil ikke si jeg jobber noe mindre, selv om det for andre kan se sånn ut. Når man legger ut et bilde på Instagram hver dag, så ligger det mye jobb bak, med planlegging, avtaler, mailer, ut og møte kunder, andre jobber, fotoshoots og reising. Nå skal jeg puste ut litt.

 

 

9. Hva elsker du med jobben din?

Jeg jobber i motebransjen, som er kreativ, og det er fantastisk å være kreativ og jobbe med sin største lidenskap. Man møter utrolig mange inspirerende mennesker gjennom jobben, i tillegg er jeg veldig heldig som kan jobbe med mine beste venninner. Det er noe jeg tror gjør oss unike, kontra andre land hvor det er mange spisse albuer i bransjen, så er vi gode venninner. Disse jentene var i bryllupet mitt, og vi møtes på kveldene hvor mobilen ligger igjen hjemme, vi reiser sammen og deler rom fordi vi digger å bo sammen.

 

10. Hvordan er det å være med på BlogStyle igjen?

Jeg blir så glad hver gang Sandvika Storsenter kontakter meg, fordi jeg synes det er et veldig kult prosjekt. Det er satt rammer, men jeg får lov til å være kreativ innenfor det. Her på fotoshooten jobber vi med en stylist, men ellers så går jeg rundt og er meg selv og plukker mine egne favoritter og styler dem. I dette samarbeidet kan jeg gjøre ting jeg står inne for og være meg. Det synes jeg er veldig kult med denne kampanjen.

 

 

ANNABELS FAVORITTER

Favorittprodukt for hud:

Jeg er megafan av Niactil fra Elixir, den har jeg brukt i sikkert tre år og har aldri vært mer fornøyd. Eight Hour fuktighetsspray fra Elizabeth Arden er redningen på tur.

Favorittparfyme:

Jeg har brukt den samme parfymen de siste 7-8 årene, Molecule 01 fra Escentric Molecules.

Favoritt-makeup-produkt:

Jeg har sverget til de samme produktene i mange år, og det er Bare Minerals pudderfoundation, leppestiftene fra Chanel og solpudder fra Dior.

 

Annabel har funnet mange nye favoritter på Sandvika Storsenter, og vi har merket dem alle - se etter Annabels tag når du besøker oss 8.-13. april.

LES OGSÅ:

 

 

Sist endret - 05 april 2019