Meny
 

BlogStyle 8.-13. april 2019

 

Vi har vært så heldig og få med oss tre av Norges største influencere, Annabel Rosendal, Janka Polliani og Tine Andrea Storløs, på BlogStyle denne våren. La deg inspirere av de tre damene, som har flere tusen følgere på Instagram. De har plukket ut sine favoritter på Sandvika Storsenter og merket de med sin personlige tag i butikkene. Vi håper du lar deg inspirere og finner din stil!

 

Bli kjent med årets BlogStyle-influencere

 

ANNABEL

- Alltid logget på -

Annabel Rosendal reiser aldri uten en nødlader i vesken, og klarer seg ikke uten mobil. Det blir mange reisedøgn i året, og hun logger seg aldri helt av. Men hva gjør vel det når du får jobbe med din største lidenskap? Her kan du lese intervjuet med Annabel.

 

JANKA

- Følger hjertet -

Janka Polliani sluttet som tv-produsent for over syv år siden, og har ikke sett seg tilbake siden. Hun lever ut drømmen sin som influencer, og elsker den kreative friheten hun har. Her kan du lese intervjuet med Janka.

 

 

 

TINE ANDREA

- Livet på reisefot -

Tine Andrea elsker å reise, og er glad for at jobben som influencer tar henne til så mange nye steder. I tillegg møter hun mange spennende folk i alle deler av bransjen og får nye venner over hele verden. Her kan du lese intervjuet med Tine Andrea.

 

 

 

MARIANNE

Vår personlige shopper Marianne har boltret seg i butikkene på senteret og funnet fram noen favoritter denne sesongen. Her kan du lese Mariannes beste styletips.