Meny
 

Hentepunkt for hjemlevering

hentepunkt for levering på parkeringsplass

Det er mange som ikke har anledning til å besøke butikken i disse tider. Elkøp på Sandvika Storsenter tilbyr nå to ulike løsninger for deg som kan være i risikogruppen, eller ikke ønsker å ta turen inn på senteret.

Alternativ 1

Fra kl. 9 til kl. 10 holder butikkene åpent uten mange andre handlende kunder. I dette tidsrommet har vi kun åpent for kunder i risikogruppen.

 

Betjeningen sørger for at du kommer deg trygt inn i vår butikk, og stopper andre handlende kunder.

Alternativ 2

Du kan reservere produkter på elkjop.no gjennom klikk og hent, og for å hente varene på parkeringsplassen ved vårt kundemottak. Klikk her for å lese mer.

 

 

Egne åpningstider for folk i risikogrupper, utvidede klikk og hent-ordninger hvor du kan få varene dine levert rett i bilen og en digital dugnad på Facebook, er nye tiltak Elkjøp nå tester ut for å hjelpe sine kunder.

      - Det viktigste for oss i denne krevende situasjonen er å sørge for at alle våre kunder og ansatte er trygge, og at vi på felles dugnad bidrar til å stanse smitten mellom mennesker. Sikkerheten kommer alltid først for oss i Elkjøp, sier Fredrik Tønnesen, adm. direktør i Elkjøp Norge.

Elkjøp følger derfor alle anbefalinger og restriksjoner fra myndighetene og er også beredt på raske endringer.

 

- Samtidig vurderer vi løpende om vi kan gjøre mer. Denne uken tester vi også ut tidligere åpningstider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker. Dersom det er til hjelp for kundene våre, vil vi innføre dette også i andre butikker fortløpende, sier Elkjøpsjefen.

 

Elkjøp har lenge hatt en klikk og hent-ordning, der kunder kan bestille varer på nett og hente dem selv i butikk. Nå utvides denne ordningen, slik at kunder får varene levert på parkeringsplassen.

 

- Våre kunder kan bestille og betale på nett, for deretter å komme til avtalt parkeringsplass. Det er da opp til kundene våre om de ønsker varene rett i bagasjerommet eller gjennom vinduet. Denne pandemien tvinger frem nye løsninger, og vi gjør det vi kan for å levere nødvendige produkter til det norske hjem. Om det skulle være en vaskemaskin, kjøleskap eller utstyr til hjemmekontoret skal vi gjøre det vi kan for å levere det trygt og sikkert.