Meny
 

Finn riktige klær og sko med Personal Shopper

Bilde av personal shopper

Personal Shopper Marianne kan trender og detaljer, og hjelper deg med å finne klær som passer deg og din stil.

Personlig shopper Marianne er oppdatert på nyheter, trender og tendenser, og har et trent øye for detaljer. Hun kjenner butikkene på senteret godt og hjelper deg til å finne det perfekte antrekket, garderoben eller interiøret – eller fornyer hele din hverdagsgarderobe. 

 

Fullt skap, men ingenting å ha på deg?

Kjenner du deg igjen? Du lar deg begeistre over et plagg eller et par sko og slår til uten å tenke på om det matcher noe av det du allerede har i skapet. Nok et klassisk bomkjøp! Jo oftere det skjer, jo mindre helhet blir det over garderoben. Det er her stylisten kan komme deg til unnsetning. Du får kyndig veiledning og kan matche nye plagg med de gamle, dermed kan du bygge opp en garderobe som gir flere kombinasjonsmuligheter enn du aner. For de fleste vil en Personal Shopper være en investering som raskt tjenes inn. 

 

 

PERSONAL SHOPPER

Marianne brenner for å lære kvinner og menn kunsten – og gleden av – å kle seg bra. Det handler ikke kun om å kjøpe mer! Det kan være så enkelt som å lære seg hvilke klær man kler, og hvordan sette sammen passende antrekk av det man har fra før og det nye man kjøper. Marianne kan hjelpe deg med å redefinere din personlige stil, og via dette kanskje også forbedre måten du ser på deg selv. Når et antrekk er satt sammen med omhu og ekspertise, ja, da kan garderoben din vise seg å være et riktig så kraftfullt verktøy. 

 

Marianne har veldig godt fornøyde kunder, og ønsker deg hjertelig velkommen til en morsom handleopplevelse. Hennes kalender (link under) viser ledige timer du kan booke. Finner du ikke en tid som passer for deg, kan du ta direkte kontakt med henne på personalshopper.sandvika@olavthon.no

 

KOnsultasjon

Personal shopper timen starter med en kartlegging av hva du som kunde ønsker. Deretter går Marianne ut i senteret og plukker ut antrekk til deg. Mens du venter kan du sette deg ned på en av våre mange kafeer eller spisesteder, før du prøver antrekkene i et stort tilrettelagt prøverom.

 

Du booker time på linken nedenfor. Deretter møter du opp ved Kundeservice på senteret til avtalt tid. Her blir du møtt av Marianne, og sammen går dere til et eget rom for å kartlegge behov og ønsker.

 

Priser

Mote:

Kr 900,- for 3 timer inkl. vurdering, veiledning og konkrete forslag.

 

1 time til kartlegging

1 time til å finne antrekk

1 time til prøverom og shopping

 

 

1,5 time gjennomgang og konkrete forslag

1,5 time felles shopping

 

Pris for oppfølgingstime er kr 700,-

 

Klikk for å bestille time til Personal Shopper!

 Les vilkår og personvernerklæring for Personal Shopper her.