Meny
 

Årets ungdomsbedrifter fra Asker og Bærum er klare til mesterskap

Beste ungdomsbedrift

De er unge, smarte, kreative og i utstillingsmodus. Få med deg Asker- og Bærumsmesterskapet for ungdomsbedrifter!

Fredag 25. januar konkurrerer 36 ungdomsbedrifter fra Asker og Bærum om tittelen «Beste ungdomsbedrift». Ungt Entreprenørskap står bak arrangementet, i samarbeid med Asker kommune, Bærum kommune og Sandvika Storsenter.

 

Entreprenørskap er selve kjernen i Olav Thon Gruppen, som Sandvika Storsenter eies av. Ungt Entreprenørskap Akershus’ ambisjon er å fremme kompetanse, samarbeid og skaperglede gjennom ulike entreprenørskapsprogrammer i hele utdanningsløpet. UE Akershus fremmer holdninger, ferdigheter og kunnskap om arbeidsliv og entreprenørskap, og det er her vi som kjøpesenter får lov til å bidra.

 

- Gjennom samarbeidet opplever vi et stort engasjement, og ikke minst gründerteft, hos de deltakende videregående skolene i Asker og Bærum, forteller senterdirektør på Sandvika Storsenter, Kathrine Ingerø.

 

Lokal arena

For Sandvika Storsenter var det et mentorsamarbeid med elevene som gjorde at vi virkelig fikk øynene opp for hvor flinke og ressursrike ungdomsbedriftene i regionen vår er.

 

– Dette er engasjerte og kreative ungdommer med gründerpotensial. Involveringen fra de lokale bedriftene bidrar til å gi elevene verdifull erfaring med samarbeid og verdiskapning i det virkelige liv. At også ordførerne viser interesse og stolthet for de videregående elvene i kommunene, gir stor verdi til deltakerne i Asker- og Bærummesterskapet, sier Kathrine S. Ingerø, senterleder på Sandvika Storsenter. Hun har tro på at elevene fra Asker og Bærum skal kunne hevde seg i fylkesmessen senere i år.

 

Lokalt engasjement

Elvene som deltar i mesterskapet blir vurdert av jurymedlemmer fra næringslivet i Asker og Bærum.

 

Disse stiller med representanter i juryen: Vårt Sandvika, Asker Sentrum, Bærum Næringsråd, Høvik Industriutvikling as, Asker & Bærum Symaskinsenter, Budstikka, Nordea, Semco International, Kvinner i Business, Apeland, Falck Bjørn-Hansen as, Nav, XLP Print og Sandvika Storsenter.

 

Bærum og Asker til topps i Gründerexpo?

Under Akershusmesterskapet Gründerexpo, skal de lokale ungdomsbedriftene konkurrere med videregående skoler fra hele Akershus.

 

– Det spirer i Akershus og det jobbes knallbra med Ungdomsbedrift i fylket vårt. Vi har ennå ikke vunnet NM, men jeg har stor tro på at en av våre bedrifter kan gå helt til topps i år. Det ville vært fantastisk, sier daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Petter Skotland.

 

Praktiske detaljer om Asker- og Bærummessen 2019

Dato: 25. januar

Sted: Thon Hotel Oslofjord

Utstillingen er åpen fra kl. 10-15

Prisutdeling kl. 15

Sist endret - 10 januar 2019