Meny
 

Program

  

 

Vi feirer 25 eventyrlige år

11.-13. OKTOBER 2018

 

Vi inviterer til jubileumsfest i tre dager, og har mye spennende på plakaten. Ta turen og feire de første 25 årene med oss - velkommen til fest på Sandvika Storsenter!

 

 

 

 

Se hva som skjer:

 

Minikonsert med Morgan Sulele

NYTORGET FREDAG KL. 20

 

Bærumsgutten Magnus Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, står bak hitene Bare minJeg vil heller ha deg og LakenetBare min har blitt spilt av over 24 millioner ganger på Spotify og sørget for en rakettstart på musikkarrieren. Nå kommer han til jubileumsfest på Sandvika Storsenter og holder minikonsert fredag 12. oktober kl. 20 på Nytorget.

Mye gøy for de minste

Har du en som vil bli en tiger, ønsker glitterhår eller drømmer om et ballongsverd? Kom og få ansiktsmaling, glitterspray i håret og møt ballongklovnen hos oss lørdag 13. oktober kl. 11-16.

 

ANSIKTSMALING

Lørdag kl. 11-16
Elvetorget 2. etg

Utenfor Annen Etage.

 

 

GLITTER I HÅRET

Lørdag kl. 11-16

Elvetorget 1. etg

Utenfor WoolLand.

 

GRATIS AIRBRUSH-TATOVERING

LILLETORGET, LØRDAG KL. 11-17

Utenfor De Fem Hjørner.

 

MØT BALLONGKLOVNEN

lørdag kl. 11-16

 

 

VINN 1 MINUTT MED SHOPPING!

NYTORGET, LØRDAG KL. 12-15

 

Ja, det er helt sant! Kom til Toys'R' Us og spinn lykkehjulet lørdag 13. oktober kl. 12-15, da kan du bli med i konkurransen om å vinne det du klarer å fylle handlevognen med på 1 minutt på Toys'R'Us! Vinneren trekkes kl. 15 og shoppingen skjer rett i etterkant. Noen regler må vi ha; aldersgrense er 5-12 år, 1 minutt til å plukke varer, 1 handlevogn å fylle, 1 av hver vare kan plukkes.

HELT MAGISK

LØRDAG KL. 12-16

 

Tryllekunster Hans Øivind Granerud var med på Norske Talenter i 2014 og begeistret både dommere, programleder og tv-tittere. Nå kommer han til Sandvika Storsenter og skal vise små og store trylletriks. Er du klar for å la deg overraske? Det er vi.

PYNT DIN EGEN MUFFINS MED FRK. CUPCAKE

STORTORGET, LØRDAG KL. 12-16

Utenfor Nye Sko

GRATIS HANDLENETT

FRA TORSDAG KL. 10

 

I anledning 25-årsjubileet vårt har vi laget handlenett som vi deler ut gratis til våre kunder! Handlenett er miljøvennlig, tar liten plass i vesken og er et bra alternativ til plastpose når du handler. Du kan hente et hos kundeservice torsdag 11. oktober fra kl. 10. Vi deler ut så langt lageret rekker.

 

 

 

Smil til kamera

Eller vil du bruke en partyeffekt? Ta med familie og venner, og ta morsomme bilde i vår fotobar. Bildene får du med hjem som et fint minne.

 

nytorget torsdag kl. 17-22
Nytorget lørdag kl. 11-17

 

SE OGSÅ: