BlogStyle presenterer Nina Sandbech

Nina er en sprudlende og fargerik jente som inspirerer tusenvis hver eneste da. Vi er veldig glade for å ha henne med på høstens BlogStyle.

Når
11. september til 1. oktober
Hvor

BlogStyle

Høsten byr på nye trender og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Høstens influencere er Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang, to inspirerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Vi har også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang bruker en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Nina og Tsutsumi har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Nina og Tsutsumi har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende fashion, klær, tilbehør, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

BlogStyle logo og bilde av Nina Sandbech
Nina Sandbech
Nærbilde av Nina Sandbech i lys beige kåpe og blomstrete øredobber

Det er lett å se at Nina elsker farger, hennes instagram bobler over at fargerike og stilige antrekk. Hun har en kreativ og leken tilnærming til mote og det er lett å skjønne at hennes over 400tusen instagram-følgere lar seg inspirerer hver dag.

20. september har Nina instagram-takover og vi gleder oss til å se hva hun deler fra en dag på Sandvika Storsenter. Følg henne på vår instragram her, og se om det blir en konkurranse i løpet av dagen også.