BlogStyle presenterer Marianne Stene

Stilsikre Marianne er vår Personal Shopper og hun har lang erfaring med mote og trender. Det er en glede å ha henne med på BlogStyle.

BlogStyle

En ny sesong med nye trender er her og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Vårens influencere er Gine Margrethe og Janka Polliani, to imponerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Denne våren har vi også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Gine Margrethe og Janka bruker også en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Gine Margrethe og Janka har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Gine Margrethe, Janka, Elen og Marianne har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende produkter, klær, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

Når
24. april til 17. mai
Hvor
BlogStyle vår 2022
Personal Shopper Marianne Stene
;
Marianne Stene Personal Shopper
Marianne jobber som Personal Shopper på Sandvika Storsenter.
Marianne Stene Personal Shopper
Marianne er lommekjent på senteret og alltid oppdatert på nyheter og trender.
Marianne Stene Personal Shopper
Alltid stilige Marianne Stene.

Marianne Stene

Marianne er lommekjent på senteret og alltid oppdatert på nyheter og trender. Hun hjelper deg med å finne det perfekte antrekket, garderoben eller interiøret, eller hun kan fornye hele din hverdagsgarderobe. Du kan enkelt bestille en time hos henne her.

10. mai har Marianne instagram takeover og vi gleder oss til å se hva hun deler fra en dag på Sandvika Storsenter. Følg henne på vår instagram her, og se om det blir en konkurranse i løpet av dagen også.

Stiltips fra Marianne

Vårens favoritt antrekk?

Kaki fargede cargo pants, freshe hvite sneakers, t-skjorte med crochet detalj (feks heklet lomme). Jakken jeg velger til kan være en kul blazer, den freshe denimjakken til Anine Bing eller en bomber jakke.

Vårens kuleste trend?

…er i allefall ikke magetopper med superkorte miniskjørt. Vårens trender er generelt litt MYE, hvis jeg kan si det slik. Så her er det lurt å tenke seg godt om.

Selv liker jeg veldig godt at vi har en retning som fokuserer på det tradisjonelle, naturlige og bærekraftige. Vi ser mye innslag av crochet (hekling), veving og quilt - og jeg liker det utrolig godt. Jeg tenker at det er trendy å være langsiktig, så jeg heier veldig på denne retningen i fashion industrien.

Skoene du går med fremover?

Alltid freshe hvite sneakers (nå mid high modell fra Copenhagen Studios, The Vibe). Og alltid Converse, jeg liker de ankelhøye. Både marineblå (stoff) og hvite (da velger jeg skinn for lengst holdbarhet). Laura Bellariva har et par orange slip in sandaler (heltCOCO) som er supernice! Og viktig om sommeren; flip flops.

Tilbehøret som setter prikken over i’en?

Solbriller, kule hårklyper og bøyler (Swah), knallfarget veske.

Hva investerer du i denne sesongen?

Favorittsteder på Sandvika:

Jeg er svak for velvære, det være seg hud og hår. Bruker selv både Skintific for hudpleie i ekspressfart, og Elite Klinikken for mer avanserte hudprogrammer. Er også veldig glad i den timeout jeg opplever i det zen aktige hår-vaske rommet hos Modern Design.

På kles fronten er jeg fortapt i mange gode brands jeg finner rundt om på senteret. Personlige favoritter finner jeg hos Mark + Brandy, Kiman Woman, The Vibe, Swah og krydder fra heltCOCO, Zara, HM med flere.

Den nye book store til Norli er en drøm! Bøker fra gulv til tak, og alltid gode tips. Nå senest ble jeg anbefalt «Zuleika åpner øynene». Handlingen befinner seg på den russiske landsbygda, på 1930 tallet. En god og viktig bok å lese, skrekkelig aktuelt.