BlogStyle presenterer Marianne Stene

Stilsikre Marianne er vår Personal Shopper og hun har lang erfaring med mote og trender. Det er en glede å ha henne med på BlogStyle.

Når
11. september til 1. oktober
Hvor

BlogStyle

Høsten byr på nye trender og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Høstens influencere er Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang, to inspirerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Vi har også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang bruker en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Nina og Tsutsumi har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Nina, Tsutsumi, Elen og Marianne har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende produkter, klær, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

BlogStyle logo og bilde av Marianne Stene
Personal Shopper Marianne Stene
Marianne Stene Personal Shopper
Marianne jobber som Personal Shopper på Sandvika Storsenter.
Marianne Stene Personal Shopper
Marianne er lommekjent på senteret og alltid oppdatert på nyheter og trender.
Marianne Stene Personal Shopper
Alltid stilige Marianne Stene.

Marianne Stene

Marianne er lommekjent på senteret, og hun er alltid oppdatert på nyheter og trender. Hun hjelper deg med å finne det perfekte antrekket, garderoben eller interiøret, eller hun kan fornye hele din hverdagsgarderobe. Kort sagt – har du behov for hjelp med mote, trender og garderobe – ta en prat med Marianne. Du kan enkelt bestille en time hos henne her.

30. september har Marianne og vår ambassadør Elen takeover på vår instagram, og deler favoritter, tips og kulinariske opplevelser med dere.

Stiltips fra Marianne

Hva er det beste med høsten?

At den deilige og litt kalde luften gjør at vi kan ikle oss frakker, kåper og jakker.

Høstens favorittantrekk?

Min AF Agger frakk fra Mark + Brandy, blazer, grå-sort denim og boots.

Sesongens kuleste trend?

Jeg må svare at jeg ikke er noen trendslave, jeg fokuserer heller på klassikere som gir meg glede over mange år.

Skoene du går med fremover?

Jeg gleder meg til å gå med mine Anine Bing-støvletter! De er både classy og kule, litt cowboy, men ikke for mye. De er råfine til skjørt, men jeg elsker looken med å ha bukser nedi høye støvletter. Så lekkert! På fest går jeg for heels fra Zara. De har så mye fint å velge i for tiden. Mye gøy med fjær, bling og lignende.

Hva er tilbehøret som setter prikken over i’en for deg i høst?

Silkevesken fra OpéraSport, øredobber fra 79Hour (begge fra Mark + Brandy), hårkammer fra Glitter og fine belter. Og kanskje en caps eller bøttehatt i et grovt materiale.

Hva investerer du i denne sesongen?

En vintage-inspirert biker-aktig skinnjakke fra Sessa. Elsker den! Det blir også en ny lang kåpe eller frakk, og boots. Kanskje en ny blazer til samlingen min, og her står Dagmar hos The Vibe høyt opp på ønskelisten.

Favoritter for tiden på Sandvika Storsenter?

Jeg har akkurat kjøpt meg en off shoulder ullgenser fra Ganni, som jeg elsker. Og fantastiske jeans fra Boyish (modellen «Ziggy») hos Mark + Brandy, samt jeans fra Anine Bing («Gavin») hos Kiman Woman. Gode basisplagg med en tvist er favoritten, for eksempel OpéraSport.

Beste tips til å style lag på lag?

Prøv deg frem, det må for eksempel ikke bli for trangt i ermene. Bruk gjerne olajakken din utover høsten, med en frakk eller kåpe over.

Skinn er en stor trend i høst - hvordan styler du det?

Skinn styler du best ved å tenke ulike teksturer. Skinn og grov ull er så fint! Jeg hadde på meg off shoulder-ullgenseren fra Ganni til skinnbukser forrige dagen, og det funket veldig bra. Skinn kan også funke dårlig, ettersom hvordan det mikses og matches. Miksen skinn og leopardbluse blir fort for mye. Sørg for balanse i regnskapet.

Samme med ruter - hvordan gjør du det?

Her kreves det litt mot, men tenk gjerne ruter på ruter på ruter! Så velger du tilbehør som sko og veske i en farge som ikke matcher rutene, som står ut.

Hvordan style svart uten at det blir kjedelig?

Sørg for å legge til detaljer i antrekket. Det kan være et par kraftige hoops-øredobber, et chunky armbånd eller en veske i knall farge.

Hva vender du alltid tilbake til?

Denim og blazer.