BlogStyle presenterer Janka Polliani

Janka er en fargerik, glad og inspirerende dame og vi er veldig glade for å ha henne med på BlogStyle.

Når
24. april til 17. mai
Hvor

BlogStyle

En ny sesong med nye trender er her og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Vårens influencere er Gine Margrethe og Janka Polliani, to imponerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Denne våren har vi også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Gine Margrethe og Janka bruker også en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Gine Margrethe og Janka har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Janka og Gine Margrethe har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende produkter, klær, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

BlogStyle vår 2022
Janka Polliani.
Janka Polliania - en fargerik, glad og inspirerende dame.
Miks og bland er Jankas beste stiltips.

Janka Polliani

Det er lett å bli inspirert og glad av Janka sin instagramfeed, hvor hun viser sin fargerike og lekne stil. Hun deler innblikk i sitt liv, som består av både humor og alvor, men mest av alt inspirerende mote.

5. mai har Janka instagram takeover og vi gleder oss til å se hva hun deler fra en dag på Sandvika Storsenter. Følg henne på vår instagram her, og se om det blir en konkurranse i løpet av dagen også.

Stiltips fra Janka

Vårens favorittantrekk?

Jeg vil si bomberjakke og kort miniskjørt med pumps og sokker i.

Vårens kuleste trend?

Jeg elsker at vi kan gå med baggy bukser og cargopants.

Skoene du går med fremover?

Til hverdags er det sneakers, bad bunny response cl fra Adidas er favorittene for øyeblikket.

Tilbehøret som setter prikken over i’en?

Jeg er tilbehørsdame, så more is more! Vesker, smykker og fargerike strømpebukser er gøy. Tilbehør gjør et antrekk.

Hva investerer du i denne sesongen?

Jeg har veldig lyst på en tynn skinnjakke. Dessuten ønsker jeg meg også en skinnbomber.

Favorittsteder på Sandvika:

Jeg er veldig glad i Ganni-butikken, der er det forskjellige gøyale trender og farger. Du ser godt når man er kledd i Ganni. Et plagg derfra er alltid kult.

Også liker jeg Mark + Brandy, fordi der har de godt utvalg med ulike merkevarer, blant annet Acne Studios som jeg er fan av.

Jeg liker en garderobe jeg kan bruke hele tiden, og syns det er gull å tilføre jeans fra for eksempel Bik Bok eller Cubus. Begge har masse fine jeans, og nå er de også fargerike.

Jeg er alltid innom SmoothieXchange, det er «bankers» for hele familien. Jeg elsker Coconut crunch med extra soya-protein.


Janka Polliania - en fargerik, glad og inspirerende dame.
Janka Polliania - en fargerik, glad og inspirerende dame.
Miks og bland er Jankas beste stiltips.