BlogStyle presenterer Gine Margrethe Qvale

Gine Margrethe inspirerer med sin lekne og sofistikerte stil og vi er stolte av å ha henne med på vårens BlogStyle.

BlogStyle

En ny sesong med nye trender er her og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Vårens influencere er Gine Margrethe og Janka Polliani, to imponerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Denne våren har vi også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Gine Margrethe og Janka bruker også en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Gine Margrethe og Janka har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Gine Margrethe og Janka har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende fashion, klær, tilbehør, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

Se Gine Margrethe sine favoritter her!

Når
24. april til 17. mai
Hvor
BlogStyle vår 2022
26. april har Gine Margrethe instagram takover på Sandvika Storsenter.
;
Blazer - en sikker vinner hos Gine Margrethe.
Følg Gine Margrethe for mye hår og makeup inspirasjon.

Gine Margrethe Qvale

Gine Margrethe er en av Norges store influencere med 204 000 følgere på instagram. Hun inspirerer med sin lekne og sofistikerte stil og gir deg et innblikk i en verden som småbarnsmamma og karrierekvinne.

26. april har Gine Margrethe instagram takeover og vi gleder oss til å se hva hun deler fra en dag på Sandvika Storsenter. Følg henne på vår instagram her, og se om det blir en konkurranse i løpet av dagen også.

Gines trendtips:

Vårens favorittantrekk?

Det må være sandaler, en sånn herreboksershorts og en litt åpen skjorte.

Vårens kuleste trend?

Jeg er fremdeles gira på herreboxer som shorts, en sånn crisp og kul bomullsbokser.

Skoene du går med fremover?

Adidas superstar.

Tilbehøret som setter prikken over i’en?

Veldig glad i enten hoops eller en chain rundt halsen.

Hva investerer du i denne sesongen?

Vesker.

Favorittsteder på Sandvika:

Jeg er veldig glad i vaniljebollene på BIT.

Mark + Brandy har mye fint, deriblant fine duftlys. Sånt liker jeg. Smått og godt, og dessuten fine vertinnegaver.

Clas Ohlson, alt til organisering. Den butikken er bankers til å lage praktiske rom i skuffene. Jeg er veldig glad i organisering. De har også fine fargeleggingsstifter til barna, og små bokser til kjøleskap. Hva har ikke Clas Ohlson, egentlig.