BlogStyle presenterer Elen Kristvik

Elen er vår ambassadør og sørger for inspirerende innhold til våre sosiale kanaler og hjemmeside. Vi er glade for å ha denne stilsikre damen med på BlogStyle.

BlogStyle

En ny sesong med nye trender er her og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Vårens influencere er Gine Margrethe og Janka Polliani, to imponerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Denne våren har vi også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Gine Margrethe og Janka bruker også en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Gine Margrethe og Janka har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Gine Margrethe, Janka, Elen og Marianne har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende produkter, klær, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

Når
24. april til 17. mai
Hvor
BlogStyle vår 2022
Ambassadør Elen Kristvik
;

Elen Kristvik

Elen har lang fartstid i inne mote og trender og har blant annet jobbet i Elle. Hun kjenner Sandvika Storsenter godt og sørger for å vise bredden i hva våre butikker kan tilby i sine artikler.

10. mai har Elen instagram takeover og vi gleder oss til å se hva hun deler fra en dag på Sandvika Storsenter. Følg henne på vår instagram her, og se om det blir en konkurranse i løpet av dagen også.

Stiltips fra Elen

Vårens favorittantrekk?

Fotsid kjole med blazer eller denimjakke, matchende shorts og skjorte og hvite bukser med enkel topp.

Vårens kuleste trend?

Syns både plattformhælene og miniskjørtet er kule, men tror muligens jeg står over begge to! Det er ikke komfortabelt nok, hehe. Ellers er jeg fan av rosa for øyeblikket, og har investert i en denimjakke i fargen, og en skjorte i pastellrosa.

Skoene du går med fremover?

Slip-ins i alle slags former - sandaler, Birkenstock Boston og loafer-varianten. Bare bein er det beste jeg vet!

Tilbehøret som setter prikken over i’en?

Jeg elsker vesker og jakker, så det blir en av disse - eller begge. På ønskelisten er en Celine Ava, en Loewe raffia-veske, en bucket bag fra Jil Sander og en Bottega Veneta mini Jodie i grå. Grei liste på veskefronten, altså! Jakker er en genial måte å oppgradere enkle antrekk på, og akkurat nå ønsker jeg meg en kroko-skinnjakke fra Tôteme.

Hva investerer du i denne sesongen?

Silkebukser jeg kan bruke til t-skjorter og spagettistropptopper, et sett med bukse og topp i lin, et par slip-in-sandaler og kanskje en av veskene jeg nevnte over.

Favorittsteder på Sandvika:

På både Ark og Norli får jeg gode tips til bøker til meg, og til min sønn. Er skikkelig glad i å gå i bokhandel og titte! BIT har veldig gode salater, og så lukter det himmelsk (!!!) av bollene der. Er jeg i farta er det digg å ta med sushi fra Bambus. Neglene fikser jeg på både Lakkbar og Express Nail. Rusler også ofte innom Sprell og Junior barneklær for å titte på ting til sønnen min. For kulinariske impulser stikker jeg innom Olivenlunden1830! Kiman Woman, The Vibe og Mark + Brandy er også faste stoppesteder.