BlogStyle presenterer Elen Kristvik

Elen er vår ambassadør og sørger for inspirerende innhold til våre sosiale kanaler og hjemmeside. Vi er glade for å med blide og stilige Elen på BlogStyle.

Når
11. september til 1. oktober
Hvor

BlogStyle

Høsten byr på nye trender og det betyr at det er tid for Blogstyle på Sandvika Storsenter! Vi samarbeider med noen av de mest kjente moteinfluencerne og denne sesongen har vi med oss to jenter vi vet mange både liker og følger. Høstens influencere er Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang, to inspirerende og stilsikre damer som elsker fashion. Vi inviterte de til fotoshoot og der fikk de style ulike antrekk og it-plagg i tråd med sesongens mote og sin personlige stil.

Vi har også med vår Personal Shopper Marianne Stene, og journalist og tidligere Elle-blogger Elen Kristvik som skriver våre inspirasjonsartikler du kan lese her på nettsiden vår.

Personlig favoritter

Nina Sandbech og Tsutsumi Hoang bruker en dag på senteret, hvor de plukker ut sine favoritter i våre flotte butikker. Produktene de har plukket ut har fått en tag, så du enkelt kan finne favorittene som Nina og Tsutsumi har plukket ut når du besøker oss. Kanskje du finner en ny favoritt?

Instagram takeover

Klar for en dag proppfull av inspirasjon og glede? Nina, Tsutsumi, Elen og Marianne har hver sin dag, hvor de tar over Sandvika Storsenter sin instagram-konto. Følg oss her og se hva de finner av inspirerende produkter, klær, mat og drikke. Det er også store muligheter for at det blir en konkurranse, så det lønner seg å følge med!

BlogStyle logo og bilde av Elen Kristvik
Ambassadør Elen Kristvik

Elen Kristvik

Elen har lang fartstid innen mote og trender, og har blant annet jobbet som journalist i Elle. Hun kjenner Sandvika Storsenter godt, og er oppvokst like i nærheten. Hun sørger for å vise bredden i hva våre butikker kan tilby i sine artikler.

30. september har Elen og vår personal shopper Marianne takeover på vår instagram, og deler favoritter, tips og kulinariske opplevelser med dere.

Stiltips fra Elen

Hva er det beste med høsten?

Jeg elsker den korte perioden der du fremdeles kan gå med ballerinas eller loafers uten sokker og bare bein går an, så lenge du kler deg i varme lag og slenger en ekstra jakke over antrekket. Når høsten er i gang for fullt, blir jeg enda mer hjemmekjær enn ellers, og koser meg med varme drikker i sofakroken og behagelige koseantrekk. Det er selvfølgelig også fint med turer blant oransje og røde farger i frisk luft og lav sol!

Høstens favorittantrekk?

En ullkåpe fra Acne Studios, Adidas Stan Smith-sneakers og en løs kasjmirgenser til dressbukser.

Sesongens kuleste trend(er)?

90-tallsminimalismen passer meg bra, jeg elsker dressen og den oversizede silhuetten holder stand. Da er jeg fornøyd! Ellers er det mye farger, skinnjakker, glitter, bomberjakker og boots med solide såler å se – trender som egentlig er ganske tidløse, og som kan styles på utallige måter. Det gulvlange skjørtet er et velkomment tilskudd, og en trend jeg gjerne tar til meg.

Skoene du går med fremover?

Det blir mye sneakers om høsten. Jeg er enkel i skotøyet, og foretrekker klassikere som Adidas' Stan Smith og Converse. Et par boots er alltid gull å ha. Med et lite barn er jeg sjelden på fest, og jeg orker ikke helt høye hæler lenger. Fine ballerinas eller kitten heels med bling gjør susen!

Hva er tilbehøret som setter prikken over i’en for deg i høst?

En fin veske. Det funker alltid. Jeg ønsker meg også en ny ring, gjerne en på lillefingeren, og liker en hårstrikk som er et sted midt mellom en fluffy scrunchie og en vanlig strikk.

Hva investerer du i denne sesongen?

En kåpe jeg kan ha i årevis, aller helst i svart eller mørkegrønt.

Dine favoritter på Sandvika?

Jeg har nylig gått bananas på Søstrene Grene og kjøpt organiseringsutstyr for å få litt orden i roteskapet hjemme. Jeg fant også noen fine oppbevaringsbokser til sminke. Titter på ringer og øredobber hos blant annet Mestergull, Thune og David Andersen. Blazerne fra Anine Bing hos Kiman Woman er råfine, og jeg stopper alltid innom The Vibe og Mark + Brandy. Også syns jeg Mango er utrolig gode både på sko og fine søte vesker. Verdt en kikk. Jeg handler litt til sønnen min hos blant annet Polarn O. Pyret, H&M og Junior barneklær, og sjekker alltid tilbudene på barnebøker hos både Ark og Norli. Jeg leser mye for ham, og har selv fått tilbake leselysten – så deilig det er å slappe av med en bok. Jeg syns smoothien og eplemuffinsen hos Baker Hansen er N A M, og tar meg gjerne en salat på BIT.

Beste tips til å style lag på lag?

En singlet under en åpen skjorte med en blazer over sender anerkjennende nikk til 90-tallet. Jeg syns også pologensere og skjorter er fine under kjoler, og bruker gjerne en dressbukse under kjolen i stedet for strømpebukser.

Skinn er en stor trend i høst - hvordan styler du det?

Personlig har jeg aldri fått til skinn. Men om jeg skal gi et tips så ville det vært å tone ned det tøffe i skinnet, og mikse med for eksempel skjørt eller bukse i silke eller sateng.

Samme med ruter - hvordan gjør du det?

Style en smårutete blazer til et ankellangt skjørt og boots. En rutete dress blir hakket hvassere i en større størrelse, og gjør seg med en enkel hvit t-skjorte og hvite sneakers.

Hvordan style svart uten at det blir kjedelig?

Tilbehør kan jazze opp alt. En neongrønn veske er rå til helsvart, mens et par sko med flett gjør et svart antrekk frodig. Det lille kan gjøre mye! Elsker du svarte bukser og en enkel svart genser kan du gå for en kåpe med en skarp silhuett, kjøre på med en festlig scrunchie i håret, få en fargerik pedikyr hos for eksempel Lakkbar eller legge flere lag med enkle sølv- eller gullkjeder i halsen.

Hva vender du alltid tilbake til?

Blazere og nydelige kåper og jakker.