Meny
 
xxl sandvika storsenter åpning

XXL er Nordens største sportsbutikk

Vi var innom for å ta en titt, og klarte ikke å gå tomhendt ut igjen!

XXL er den største sportsbutikken i hele Norden. Du kan sammenligne det med en 3-stjerners Michelin-restaurant, en kategori som betyr at opplevelsen er verdt en egen reise.

 Det som er mest overraskende med denne butikken, er at den byr på overraskelser du ikke helt forventer å finne i en sportsbutikk. Glem den vanlige pulsklokken, her kan du kjøpe en drone for å bli med på løpeturen!


 

XXL stiller med egen tech-avdeling, med alle de beste duppedingsene du måtte ha behov for (eller bare har lyst på!). Vi drømte oss bort her en lang stund, før neste overraskelse var børsemakeren. Vil du tilpasse børsen din? Ja, da drar du til XXL. Der blir du klar til både jakt og fiske - det er som å være på en villmarksmesse!

 


I sykkelavdelingen kan du gå deg helt vill, og du finner alt fra den beste el-sykkelen, til de mer romantiske syklene med kurv på styret. Det er altså umulig å ikke bli bergtatt av alle valgmulighetene. Så enten du skal på sykkeltur med familien eller sykle Trondheim-Oslo i sommer, finner du alt du trenger her.

 Rundt hver sving finner du en ny avdeling, og du kan trygt la den sportsinteresserte i familien være igjen her, mens du tar deg en runde på senteret.

Book flybillettene, XXL venter!

Hilsen Tine 

Sist endret - 21 oktober 2019