Meny
 
Hovedbilde vinterklærne jeg ønsker meg

Vinterklærne jeg ønsker meg

Det er snart vinterferie, og det tror jeg det er flere enn meg som gleder seg til. På Sandvika Storsenter finner du selvfølgelig alt du trenger av ski, utstyr og bekledning for at din ferie skal bli optimal!

 Du vet sikkert at du finner et stort utvalg av sportsbutikker her på Sandvika Storsenter? 

Akkurat nå er de fylt til randen av praktiske og flotte kvalitetsvarer, som dekker alle de ønsker og interesser du måtte ha.

 

Session er eksperter på brett, og her vil du få hjelpen du trenger når du skal gå til innkjøp av nytt snowboardutstyr, eller vil overraske barnet ditt med sitt første brett. Selvfølgelig finner du også alt du trenger for å holde deg varm og sikker i bakken her.

 

 Swix-jakke 1199,- XXL

 
Bergans fra 2249,- XXL

 Kari Traa ullundertøy fra 749,- XXL

 

Selv er jeg veldig glad i langrennsturer på fjellet, og falt pladask for den røde Swix-jakken fra XXL. Denne gir meg en retro følelse samtidig som den er både teknisk og kul! Når jeg en og annen gang tar turen i bakken for å stå på nedoverski, liker jeg å ha et fresht sett. Det ferskenfargede skiantrekket fra Bergans er akkurat det jeg leter etter! Jeg eier faktisk et par sett fra Kari Traas superundertøykolleksjon allerede, og elsker både looken og kvaliteten. Denne vinteren er tiden endelig kommet for å fornye superundertøybeholdningen, og med dette lekre settet kommer jeg til å kose meg i, både i godstolen foran peisen og under skitøyet.

 

 Randonee fra 6500,- PITERAQ

 Randoneesko fra 6500,- PITERAQ

 Alpinbriller fra 1399,- PITERAQ

 Hotronic varmesokker 1999,- PITERAQ

 

Viktigheten av bra teknisk utstyr når du går topptur skal absolutt ikke undervurderes, og enten du er dreven på randonee, eller ønsker å ta opp denne populære sporten, bør du ta en tur på Piteraq. Her har de nemlig alt du trenger for at du skal få de beste randoneeopplevelsene og ekspertene i butikken hjelper deg gjerne å finne det perfekte utstyret for deg!

 

 

 Devold-genser 999,- ANTON SPORT

 

Hos Anton Sport og Norrøna sin shop-in-shop, finner du det feteste skitøyet du kan tenke deg! Jeg ønsker meg den flotte strikkegenseren fra Devold, og et par nye goggles fra Oakley som matcher skidressen.

 

 

Goggles fra Oakley ANTON SPORT. Norrøna topp 1799,- og bukse 4299,- NORRØNA

 

 

Ingenting slår en lang dag i bakken eller i langrennssporet. Vi nyter det selvfølgelig aller mest når vinterutstyret er i orden. Kom innom oss på Sandvika Storsenter før du stikker til fjells denne vinterferien, vi har nemlig alt du trenger for at ferien skal bli perfekt!

 

Hilsen Line

Sist endret - 21 oktober 2019