Meny
 
kopper fra kremmerhuset

Er mannen eller pappaen din av slaget som liker å nyte en god kopp kaffe før han starter dagen? Da er de kule koppene fra Kremmerhuset perfekte! Kr 39,- og 49,-

Vi har de beste farsdagsgavene!

Endelig er det pappas tur til å bli gjort stas på. Gavene han vil elske finner du selvsagt på Sandvika Storsenter. Sjekk våre beste farsdagsgavetips!

Fra Home & Cottage: Shaving Set kr 179, Mens Grooming Set med toalettmappe kr 399

 

Selvfølgelig skal pappa bli gjort stas på med en god frokost på sengen og koselig kort med fine ord denne farsdagen! Kanskje vil du også gi han en liten oppmerksomhet, som viser at du setter litt ekstra pris på han?

 

Klokke fra House Doctor/Home & Cottage, kr 179

 

På Sandvika Storsenter har vi gavene far vil elske, i alle prisklasser! Akkurat nå har butikkene på senteret en rekke farsdagsgavesett som er perfekte for anledningen. 

Forkle fra Jerniakr 199

Opptrekker fra Le Creuset og champagne-propp fra Jerniakr 179

 

Er han av typen som liker å kokkelere, eller kanskje vil du inspirere han til å bruke litt mer tid på kjøkkenet? På Jernia finner du flotte forklær, salt og pepperkverner, kniver og alt du trenger av kjøkkentilbehør. Hva med en champagnepropp som holder boblene intakt, eller en kvalitetsopptrekker til vinelskeren?

 

  • Sandvika-Storsenter_Farsdag_LOccitane_Gavesett_kr699.jpg
  • Sandvika-Storsenter_Farsdag_LOccitane_kr819-for-høvel_kr159-for-shaving-gel_kr199-for-shaving-oil.jpg

Syns du at pappa fortjener gode hudprodukter, vil vi anbefale deg en tur på L´Occitane. Produktene ser like bra ut på hyllen som de er pleiende for huden. Enten du velger å gå for gavesettet spesielt laget for farsdagen, eller kjøpe produktene hver for seg, er dette garantert en gave han vil sette pris på! (Gavesett kr 699, høvel kr 819, shaving gel kr 159, shaving oil kr 199)

 

  • Sandvika-Storsenter_Farsdag_Gant_kr700-for-skjerf_kr750-for-hansker_kr400-for-lue.jpg
  • Sandvika-Storsenter_Farsdag_Gant_kr1299.jpg

Vi vet alle at en fin lue, skjerf eller hansker er gaven han ikke kan få nok av, og på Sandvika Storsenter finner du en rekke butikker med deilig vintertilbehør til han. Hos Gant har de kvalitetstilbehøret han vil elske. (Skjerf kr 799, hansker kr 750, lue kr 400, pysjamas kr 1299)

 

 

Tøfler fra Shepherd/Nye Sko, kr 799

 

Vinteren er på vei og da er det deilig med et par gode tøfler på kalde gulv. På Nye Sko finner du et imponerende utvalg herretøfler, og vi falt for de deilige tøflene fra Shepherd. En god bok er alltid en gave-hit, og på Norli finnes bøker for alle pappaer som liker å lese.

 

Bøker fra Norli, 399 kr/stk

 

Kom innom oss på Sandvika Storsenter for å finne den perfekte farsdagsgaven!

Hilsen Line

Sist endret - 06 november 2018