Meny
 
dame med klær fra amundsen sports

Merket å legge merke til - Amundsen Sports

Elsker du eventyr og friluftsliv? Amundsen Sports er inspirert av selveste Roald Amundsen. Merket lager klærne og skoene du trenger på tur, om du befinner deg i den norske fjellheimen eller ute i den store verden. 

 

 

Det var gründer Jørgen Amundsen fjerne slektning som inspirerte ham til å dra på eventyr. Slektningen var ingen ringere enn polfarer og oppdagelsesreiser Roald Amundsen.

 

I voksen alder begynte industridesigneren Jørgen å sette spørsmålstegn ved måten mennesker kledde seg for friluftslivet. Dette la grunnlaget for Amundsen Sports, og merket ble etablert i 2009. Tradisjon og innovasjon er kjernen, og det ytterste ønsket er å forbedre og forenkle livet for friluftsentusiaster med tekniske løsninger og topp kvalitet.

 

  • _HGL2958_700px.png
  • _HGL2997_700px.png
  • _HGL2873_700px.png
  • _HGL2939_700px.png
  • _HGL2909_700px.png

 

Amundsen Sports lager klær for menn og kvinner, og du får alt fra skjorter i flanell til solide fjellstøvler, sokker, anorakker, shorts og capser, for å nevne noe. Fra innerst til ytterst, Amundsen designer og utvikler plagg som er funksjonelle og behagelige ute i det fri. Blant annet testet de sine nye fjellsko ved å gå fra skofabrikken i Montebelluna, en by cirka 50 kilometer nordvest for Venezia, hele veien hjem til Norge. En ganske rå kvalitetssjekk! 

Amundsen Sports får du hos Anton Sport.

 

Sist endret - 21 oktober 2019