Meny
 
produkter med solfaktor

Husk solkremen i finværet!

Jeg må innrømme at jeg ikke alltid har vært like flink med solkrem, og veldig ofte har stolt på at foundationen min inneholder SPF 20, men etter flere besøk hos de mange skjønnhetsforhandlerne på Sandvika Storsenter har jeg endelig forstått hvor viktig det er å bruke solfaktor – selv om det er overskyet!

For meg er det viktig at det skal være enkelt, og nå inngår solkremen i morgenrutinen min. Selv om jeg muligens kan bli flinkere, har jeg endelig forstått at det er få ting som fremskynder rynker mer enn solskadet hud. For ikke å snakke om faren for hudkreft.

 

  • SandvikaStorsenter_Solkrem_Web_3.jpg
  • SandvikaStorsenter_Solkrem_Web_1.jpg

Solfaktor til hele kroppen 

Om sommeren bruker jeg stråhatten hyppig, og dette er spesielt bra for hår og hodebunn, som man lett kan glemme når finværet kaller. Her fikk jeg også tips fra de flinke medarbeiderne på Fredrik & Louisa om at en sjampo og balsam spesielt for sommermånedene vil forhindre at også håret blir solskadet.

 

Selv bruker jeg fortsatt foundation med solfaktor 20, men under den har jeg også en ansiktskrem med solfaktor 20. I tillegg har jeg med meg en liten, hendig stick fra Elizabeth Arden med solfaktor 50 som jeg påfører når jeg skal sitte i solen. Til kroppen elsker jeg en kroppsolje med SPF 30 fra Rituals som jeg sprayer på etter at jeg har kommet ut av dusjen om morgenen. I tillegg har jeg byttet ut håndkremen med en håndkrem med solfaktor. Tenk bare hvor utsatt hendene dine er!

 

 

 

Du blir brun selv om du bruker solkrem 

Ettersom solen stråler som bare det i hovedstaden, og vi alle ble tatt litt på senga etter en lang vinter, er det naturlig å kaste klærne og sprengsole seg for ikke å se ut som et spøkelse. Men det at solfaktor hindrer deg i å bli brun fort er heldigvis bare en myte.

 

For å finne ut mer, og for å få bedre innsikt i utvalget, spurte jeg ekspertene fra Sandvika Storsenter for å finne mer informasjon. Alle solkremene avbildet i dette innlegget fikk jeg anbefalt av skjønnhetsekspertene på Sandvika Storsenter.

 

Kos dere i finværet, men husk å sole deg med måte, ta pauser og kos deg gjerne med en god bok i skyggen når solen brenner som verst. Uansett hva, ikke glem solkremen! 

 

Hilsen Line

Sist endret - 23 mai 2018