Meny
 
elen kristvik

Kjole fra Ganni, en av Elens favoritter på Sandvika Storsenter. 

Hils på Elen, vår nye ambassadør!

Motejournalisten og influenseren Elen Kristvik har lang fartstid i motebransjen, og vi er spente på å følge henne når hun nå tar fatt på rollen som ambassadør for Sandvika Storsenter. Bli bedre kjent med henne her.

Si hei til Elen Kristvik! Elen er vår nye ambassadør og inspirasjonsblogger, som skal skrive om mote, trening og andre aktuelle temaer. Det gleder vi oss til! Elens aller første jobb var faktisk her på senteret, men siden den gang har hun opparbeidet seg rik erfaring fra motebransjen som både journalist og blogger. Hun har faktisk blogget i over ti år, og har jobbet som journalist i åtte år.

 

Elen elsker det enkle, klassiske og sofistikerte. Tidløst er et viktig stikkord for henne, samtidig er hun opptatt av at mote og klær skal være gøy. Hun synes eksperimentering er spennende og gjør at man utvikler sin personlige stil.

 

Vi har stilt Elen noen spørsmål, slik at du kan bli bedre kjent med henne før hun begynner å skrive for oss.

 

Enkel stil, og iøynefallende tilbehør.

 

 

Hva er ditt forhold til Sandvika Storsenter?

Jeg er fra Hosle, og har derfor tilbrakt tid i både barndom og ungdom her. Jeg jobbet på senteret da jeg gikk på videregående, den gang O.P. Risøe hadde butikk i den opprinnelige delen av senteret. Min første jobb var altså på Storsenteret! Jeg vil si jeg var lommekjent, og er rimelig godt kjent fortsatt. Men nå blir jeg garantert lommekjent på ny, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som inspirasjonsblogger.

 

Hvordan er hverdagen din som journalist og influenser?

Den er variert. Jeg har jobbet for magasiner som ELLE, Costume og Det Nye. Førstnevnte var jeg motejournalist hos i årevis, og jeg har gjennom årene intervjuet en rekke kjente profiler. Det er utrolig gøy å jobbe som journalist, og det er så spennende å jobbe i en så evig omskiftende verden som mote er. I tillegg har jeg jobbet med innholdsmarkedsføring for flere kjente aktører, som Interoptik og Barcode. Så jeg skriver så klart mye, og så er jeg innimellom på eventer og slikt. Det er veldig gøy å få jobbe med Sandvika Storsenter, jeg er litt hjemme igjen, kan du si.

 

Hvilke butikker er et must for deg på Sandvika Storsenter?

Jeg titter alltid innom Mango og Mark & Brandy. Jeg liker Rituals for deilige produkter til hud og hår. Jeg svinger gjerne innom interiørbutikken Home & Cottage, og har et skikkelig nostalgisk forhold til Panduro Hobby. Der hang jeg så mye som ung! Jeg syns også Storsenteret har et kjempebra tilbud av mat og drikke, og har så langt testet Smoothie Exchange, BIT, Baker Hansen, Kanel Steinovnsbakeri, Joe & The Juice og Tika Tika. Flere skal det bli!

 

Hva bør man ha i garderoben?

Det kommer an på hvilken stil du har. Gå gjennom garderoben og gjør en vurdering på hva slags plagg du som oftest ender opp med. I mitt tilfelle er det gjerne blazere, kjoler og dressbukser. For andre kan det være skjorter, jeans og pologensere. På generell basis tenker jeg at det er gull for de aller fleste å ha et par gode t-skjorter, en skjorte i et snitt du liker, bukser du faktisk bruker og en jakke eller kåpe i god kvalitet. Og så klart et par sneakers, og et par boots. Du kommer langt bare med det.

 

Elen velger som regel en enkel fargeskala. 

 

Mitt sikreste stiltips: Jeg er fan av det enkle. I en kleskrise går jeg alltid for det trygge, et svart skjørt til midt på leggen, en topp og blazer til. Så mitt sikreste stiltips er kanskje å finne det antrekket som du alltid liker og alltid føler deg vel i. La det bli din uniform.

 

Mitt beste shoppingtips: Gjør jobben med å bli kjent med deg selv og stilen din! Det bidrar til å unngå bomkjøp. Ikke shop når du er sulten, forresten – det er et meget godt tips!

 

Min favorittdings: Telefonen. Ellers er jeg ikke så dingsete av meg.

Sist endret - 21 oktober 2019