Meny
 
toppbilde sporty typen

Er du av den sporty typen? Disse nyhetene må du ikke gå glipp av!

Er du av den sporty typen?

Ut på tur – aldri sur. Vinteren er her og alle turglade hjerter gleder seg. Nå skal alt deilig sportsutstyr tas i bruk. Her er vinterens hotteste sportsnyheter.

Uansett tur. Stor eller liten. Kort eller lang. Noe av magien ligger i utstyret du har.

 

Gode sko, vind og vanntette busker, en praktisk sekk og en varm jakke. Dette er noen av ingrediensene til en vellykket tur. Enten du skal en tur til Kilimanjaro, eller kun rundt Sognsvann. Vinterens sportynyheter har garantert noe som dekker akkurat dine behov.

Brett eller ski

Med den første snøen kommer også lysten til å stå på ski, eller brett. Og hvert år kommer de største leverandørene med noen små forbedringer som gjør at vi bare MÅ ha det siste.

 

Denne sesongen er det det K2 som har kommet med de perfekte toppturskiene. Passer til både nybegynnere, og til deg som har stått en stund. Kan også brukes av deg som liker å stå Telemark i preparerte løyper. Modellen Wayback 84 18/19 til herre finner du hos XXL fra kr 4499.

Wayback 84 18/19 Toppturski til herre fra K2/XXL, kr 4499,-.

 

 

Liker du derimot brett, har klassikeren Burton laget et brett for deg som enten er nybegynner eller har stått litt fra før. Brettet skal være enkelt å navigere i hvilket som helst terreng og snøforhold. Burton Ripcord finner du hos Session og kan fås som pakkepris eller kun brett, kr 3799.

 Burton Ripcord/Session, kr 3799,-.

 

K for klær

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Vi har alle hørt den frasen før. Særlig som små. Som voksne vet vi at dette er sant.

 

Invester i en god skibukse og du kan ha den i mange år fremover.  Fra Norrøna har nyheten Lofoten Gore-Tex Insulated Pants akkurat kommet i butikk. Skibuksene er laget for å beskytte mot været og er laget i et stilren design som gjør at den lett går sammen med alt annet fra samme kolleksjon.

 

Leter du etter en helårsjakke med rått design, er Helly Hansen sin Lifaloft Hooded jakke fra G-Sport, noe for deg. Jakken er vattert og holder deg god og varm. Passer som både mellomlag og ytterjakke.

 

  • norrona-lofoten-gtx-insulated-pants-women_700px.jpg
  • jakker_700px.jpg

1. Lofoten Gore-Tex Insulated Pants fra Norrøna, kr 3999,- / 2. Lifaloft Hooded jakke fra Helly Hansen/G-sport, kr 2199,-

 

Status på bytur får du med det Italienske kultmerket Stone Island. Det ble grunnlagt av designeren Massimo Osti i 1982 og har i dag blitt mer populært enn noensinne. Merket finner du hos Mark+Brandy.

 

 

Olivengrønn boblejakke (kommer i flere farger) fra Stone Island/Mark + Brandy, kr 7500,-.

 

Skal du slå an på afterski så er de sporty genserne fra franske Isabel Marant en favoritt blant mote-fiffien. Kombiner genserne med en praktisk sekk fra Osprey og du er definisjonen av sporty.

 

  • sekk_700px.jpg
  • marant_genser_700px.jpg
  • boots_700px.jpg

1. Hikelite 26 L fra Osprey /Anton Sport Megastore til kr 899,- / 2. Isabel Marant Etolie/Mark + Brandy, kr 3000,- og kr 2200,- / 3. Moonboots fra Ginny, kr 1895,-.

 

 

Av: Redaksjonen/Chili Publications Foto: Produsentene

Sist endret - 21 oktober 2019