Meny
 
lene med hodetelefoner fra Sony

Tech-nyhetene vi vil ha nå!

Det skjer noe nytt på teknologifronten hele tiden, og akkurat nå lanserer tech-merkene sine nyheter for 2019. På Sandvika Storsenter finner du selvfølgelig det nyeste av det nye, og her er det vi ønsker oss akkurat nå.

Gode hodetelefoner er fantastisk for oss som reiser mye og gjerne tar med oss jobben på bråkete steder som flyplasser og kafeer. De er perfekte om du tar tog, buss eller trikk til jobben og hører på podcast eller lydbok, eller når du nyter vårluften med en deilig spasertur og musikk på øret. Sony sine trådløse og støykansellerende øretelefoner sitter perfekt på øret og har fått topp anmeldelser for lydkvaliteten.

 

Sony hodetelefoner fra Elkjøp kr 3690,-

 

Huawei sine mobiler har ikke bare fantastisk design og det beste mobilkameraet på markedet, de har også trådløs lading, som gjør at du til og med kan lade telefonen ved å legge den over en annen telefon som har trådløs lading. Enkelt, ikke sant?

 

Huawei mobiltelefon fra Elkjøp kr 9490,-

 

En annen smart dings om du reiser mye, er en liten bluetoothhøytaler som gjør at du kan lytte til den musikken du liker, i god lydkvalitet, uansett hvor du er. Minihøytaleren fra Bose har topp lydkvalitet, og er liten og lett å ta med seg.

 

Bose høytaler fra Elkjøp kr 1290,- 

 

Samsungs nye smartklokke Samsung Galaxy Watch 46, er rett og slett en klokketelefon med eget simkort, som du kan lese meldinger med, ringe fra, og som i tillegg måler hjertefrekvens og søvnkvalitet – og har innebygd aktivitetsmåler. Klokken har et batteri med svært lang levetid og kan spille den musikken du ønsker. Du kan også sette alarmen, sjekke temperatur og dato med stemmen din.

 

Samsung smartklokke fra Elkjøp kr 3990,-

 

Lenovo sitt nettbrett gjør alt du vil et nettbrett skal gjøre, som å streame filmer, surfe på nettet, ringe via Skype og sjekke Facebook. Brettet er lett og har et innebygd stativ, som gjør det enkelt å ta med seg, og prisen er veldig overkommelig!

 

Lenovo nettbrett fra Elkjøp kr 2495,-

 

Hilsen Line

Sist endret - 21 oktober 2019