Meny
 
sofie, ansatt på kiman woman, foran butikkfasaden

Den gode kundeopplevelsen får du på Sandvika Storsenter!

Den gode opplevelsen du får i butikkene på Sandvika Storsenter kan ikke gjenskapes på nett. De ansatte i senterets butikker er eksperter på sine felt, og et besøk her gir deg svar på det du lurer på. Her deler Line noen av sine gode kundeopplevelser fra senteret.

Jeg har fått utallige aha-opplevelser etter å ha besøkt butikkene på Sandvika Storsenter som ambassadør, og tenkte at det var på tide å dele denne fantastiske kundeopplevelsen med dere. Den får du nemlig ikke på nettet.

 

Som ambassadør skriver jeg ofte om temaer jeg ikke har dyptgående kunnskap om, og benytter meg hyppig av ekspertisen jeg får fra de kunnskapsrike butikkmedarbeiderne på Sandvika Storsenter. Deres genuine interesse for produktene skinner fort igjennom, og de deler mer enn gjerne av sin kunnskap, dersom også du trenger kvalitetsveiledning og tips.

 

  • kundeservice_Krogh-optikk_Maja_2.jpg
  • kundeservice_Krogh-optikk_Maja_1.jpg

Det hender ofte at har jeg har sett meg ut hva jeg skal ha før jeg går inn i en butikk, men etter å ha opplevd den gode kundeservicen jeg får på Sandvika Storsenter, kan jeg anbefale deg på det varmeste å benytte muligheten til å få den samme eksperthjelpen og servicen jeg har fått ved å snakke med betjeningen. Hvem vet, kanskje får du også den samme aha-opplevelsen jeg har fått?

 

 

Hos Krogh Optikk finner du et imponerende utvalg innen de hotteste brillemerkene du kan tenke deg. Alle som jobber hos Krogh Optikk har inngående trening i hvilke modeller som passer ulike ansiktsformer og produktinformasjon om alle merker og briller de fører.

 

 

Trenger du nye briller, vil butikkens optikere hjelpe deg med det du måtte behøve. Selv hadde jeg sett meg ut et par solbriller jeg hadde sett på Instagram, som viste seg å ikke passe ansiktsformen min, men etter besøket hos Krogh, har jeg satt to nye modeller på ønskelista – takket være Maja, som hjalp meg med å finne akkurat det jeg så etter.

 

  • kundeservice_Kicks_Kari_Butikksjef.jpg
  • kundeservice_Kicks_1.jpg

Kari hos Kicks gir meg alltid de beste tipsene innen sminke- og skjønnhetsprodukter. Jeg stikker faktisk innom Kicks nesten hver gang jeg er på senteret for å ta en titt på nyhetene og få Karis anbefalinger. Det er noe helt spesielt når du får denne kundeopplevelsen, også slipper du å gjøre bomkjøp.

 

 

I klesbutikkene Kiman Woman, Nadine, Mark + Brandy og Ganni får jeg alltid inspirasjon av de stilsikre butikkmedarbeiderne. Sofie hos Kiman Woman er en av de selgerne jeg stoler blindt på, produktkunnskapen du får hos henne, vil du ikke kunne matche ved å shoppe på nettet!

 

  • kundeservice_Cewe_Georg.jpg
  • kundeservice_Cewe_Canon-kr15599.jpg

Ettersom jeg selv tar bilder i jobben min, hender det ofte jeg stikker innom Cewe Japan Photo på Sandvika Storsenter. Alle som jobber der er lidenskapelig opptatte av foto, og ekspertisen de sitter på er ubetalelig dersom du ser etter nytt kamerautstyr, trenger minnekort, eller rett og slett trenger tips til å ta bedre bilder.

Georg og Anniken

 

Dette er bare noen få butikker hvor jeg har fått profesjonell kundeservice, for denne eksperthjelpen opplever jeg i alle butikkene på senteret.

 

Mitt beste råd er derfor å benytte deg av den gode veiledningen du får i butikkene på Sandvika Storsenter, for denne hjelpsomme og hyggelige kundeopplevelsen vil du ikke få på nett.

 

Hilsen Line

Sist endret - 21 oktober 2019