Meny
 
XXL Children Foundation

Bilde: Micke og Eirik fra XXL og generalsekretær for Casas da Noruega, Tom Dybwad.

Casas da Noruega + XXL Children Foundation = sant

Casas da Noruega er en norsk veldedig organisasjon som gir barn og ungdom utdanning og en mulighet for et verdig liv ut av slum og fattigdom i Rio de Janeiro i Brasil.

 

Deres mål er å gi barn utdanning og sunne verdier, slik at de får muligheten til å skape en fremtid ut av håpløshet, sult og nød. Utdanning er veien ut av dette. Alle barn har en lidenskap og i Brasil er fotball veldig viktig. Ved å ta lidenskap og arrangere dette sammen med utdanning, mottok Casas da Noruega i 2013 prisen for beste sosiale prosjekt i delstaten Rio de Janeiro. Tidligere studenter jobber i dag innen politi, militær, helsevesen, industri og selv om de ikke er et fotballakademi, har noen fått proff-kontrakter i fotball.

Eirik og Micke fra XXL.

Tom & Snorre fra Casas da Noruega, og Senterdirektør Sandvika Storsenter, Kathrine Ingerø.

Eirik og Micke fra XXL ordner utstyr.

 

Under Norway Cup har Casas da Noruega et lag med fra Brasil som skal kjempe om heder og ære. I dag var Generalsekretær Tom Dybwad og Prosjektansvarlig Snorre Holand innom XXL Sandvika Storsenter og fikk med utstyr til laget. Det var både fotballsko, soveposer, drikkeflasker og mye mer så guttene får en god fotballopplevesle under sitt opphold i Norge.

 

Vi ønsker Casas da Noruega lykke til i turneringen og gir en hands-up til foreningen for fantastisk arbeid! 

Sist endret - 21 oktober 2019