Meny
 
hovedbilde

Velkommen til Lars Monsens Store Sandvika!

Her finner du hans egenutviklede kolleksjon av bekledning og utstyr for turglade friluftsfolk og hardbarkede ekspedisjonsfarere.

 Egenutviklede betyr nøyaktig det. Lars Monsen har selv valgt hvilke produkter han vil lansere, og han har testet dem grundig i felten over lang tid før han til slutt har godkjent dem. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, heller ikke produktnavnene. Når Lars Monsen velger å kalle ekstrem-parkasen sin for Iditiarod, betyr det at han selv har tegnet den ned til minste detalj — i nært samarbeid med sin dyktige designer — og brukt den i verdens tøffeste hundeløp under ekstreme forhold. Når en serie med vanntette pakkposer får navnet Ungava, er det fordi at den første prøven var med på Ungava på tvers-ekspedisjonen. Eller når en bambus-bokser får navnet Alta, fordi Lars Monsen bruker den både i byen og på tur, og Alta er både en liten, hyggelig by og et utmerket startpunkt for Lars utallige villmarkseventyr.  

 

 

 

Noen få produkter vil ikke skille seg ut fra andre, rett og slett fordi Lars ikke ser noe poeng i å finne opp kruttet på nytt. Det kan for eksempel gjelde en standard kaffekjele, et turbestikk eller et hundehalsbånd. De kan du handle her — eller mange andre steder.

De aller fleste produktene vil imidlertid ha "det ville ekstra", som er så kjennetegnende for Lars!

 

Det kan være hakket på kniven som gjør det mulig å løfte kaffekjelen av bålet uten at den glir av. Det kan være ryggsekken som gjør det sikrere å krysse elva (vær så god, tenk litt på den). Det kan være de to hempene på bokseren som gjør at den er enkel å henge til tørk på bjørketreet. Det kan være en velkjent fiskesluk i Lars Monsens eget design eller det kan være den innvendige hempa i bunnen av pakkposen som gjør det enkelt å vrenge den før den henges til tørk.

 

Praktiske, smarte detaljer som Lars selv har savnet.

 

 

Lars Monsen og Komplettfritid har allerede mange års vellykket samarbeid bak seg. Derfor er Lars også sterkt delaktig i utvikling og testing av KF-produktene. Eksempler på dette er støvlene Stegg og Oter, sokke-serien Svuku, Rogen og Røa, og vandrestaven fra KF. Mye spennende også her!

 

Lars Monsen har rundt 5000 døgn med erfaring fra felten. Han har gjennomført ekspedisjoner ingen andre har gjort, verken før eller etter. Han har overlevd. Og han har ikke tenkt å pakke sammen riktig ennå.

Alt er mulig – velkommen til oss, Lars!

Sist endret - 10 januar 2020