Meny
 
hovedbilde

Skolesekker fra Sprell

Frii Of Norway lager retro-inspirerte skolesekker og skoleutstyr med fokus på design og funksjonalitet.

De superlette sekkene baserer seg på kunnskap og kompetanse fra mange års erfaring. De holder høy kvalitet og er et annerledes og kulere valg til tradisjonelle skolesekker. Sekkene er anbefalt av fysioterapeuter og kiropraktorer, har god bærekomfort og er de letteste sekkene på markedet.

Sekkene har eventyrlig og kreativt design, med klare farger og motiver fra barnas drømmeverden.

 

Kvalitetssekker til 1.-13. klassingene


 

- Kvalitet som varer og 2 års garanti

- Bæresystem tilpasset barn: Ergonomisk utførelse, anbefalt av fysioterapeut

- Superlette sekker - den letteste på markedet, kun 840 gram!

- Smarte løsninger: Innvendig lomme til matboks, nettbrett, PC/skjerm. Ett-greps innstramming. Nøkkelringholder/kabinkrok i utvendig lomme til drikkeflaske

- Trygghet: Reflekser på alle sider. Regntrekk med refleks. Plassering av regntrekk i bunnen av sekken gir barnet bedre bevegelighet

 

 

 

Anbefalt av kiropraktorer

Skolesekkene fra Frii of Norway® representerer et friskt pust i et tradisjonelt marked. Sekkene har alle funksjoner en god skolesekk skal ha. Den sitter godt på barnets rygg. Den har en innvendig aluminiumspile som gjør at sekken holder riktig ergonomisk form, uavhengig av hvor mye som bæres.

 

Den største forskjellen fra andre sekker med god bærekomfort, er at sekkene fra Frii of Norway® har en egenvekt på ca 840 gram. Dette er vesentlig lavere enn de konkurrerende  skolesekkene vi har sammenliknet med. En lettere sekk gir mindre belastning på barnets  skuldre, nakke og rygg.

Andrea Nordbø, Vital Kiropraktikk Sør

 

En annen fordel med sekkene fra Frii of Norway®, er at regntrekket ligger i en lomme i bunnen av sekken i stedet for i toppen. Dette er en fordel i dagens samfunn hvor «mobil-nakke» eller et «fremoverlent hode» gir større og større utfordringer, til og med for barn. Barnet får friere og mer bevegelig nakke og hode, i tillegg gjør dette åpning og lukking av sekken enklere.

 

  • skolesekktester-2020 1.jpg
  • skolesekktester-3.jpg
  • skolesekktester-4.jpg
  • skolesekktester-7.jpg

Fra et faglig ståsted kan jeg trygt anbefale skolesekkene fra Frii of Norway®.

 

799,-

 

799,-

799,-

 

799,-

799,-

 

799,-

 

159,-

 

159,-

159,-

 

159,-

159,-

 

159,-

159,-

 

159,-

159,-

 

159,-

159,-

 

159,-

79,-

79,-

79,-

79,-

Sist endret - 21 juli 2020