Sport og fritid

Trygg linsebruk

Linser er helt trygt når du tar enkle forholdsregler. Ta vare på øynene dine, med råd fra våre erfarne optikere.

Publisert 08. juni 2020
Sport og fritid

Opplev vakre Norge i sommer – 5 aktive feriereiser

Det blir en annerledes sommer for de fleste av oss i år, men det er også en gylden mulighet til å se hva vakre Norge har å by på. Her er våre anbefalinger til aktive feriereiser i Norge.

Publisert 28. mai 2020
Sport og fritid

Alt du trenger til sommerens piknik med familien

Endelig begynner temperaturene å stige og vi kan tilbringe mer tid utendørs, og hva er vel ikke bedre enn en piknik med familien? Her er alt du trenger for late dager i parken eller på stranden.

Publisert 22. mai 2020
Sport og fritid

Gode råd for å velge riktig løpesko

Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av løpesko. Hvilke bør du velge? Hva skal du se etter? Her er gode tips fra ekspertene.

Publisert 22. mai 2020
Sport og fritid

Velg bievennlige blomster

Antallet bier og andre pollinerende insekter har gått ned de siste årene, og flere arter står i fare for å bli utryddet. Med bievennlige blomster og et insektshotell på uteplassen, hjelper du våre små flyvende venner.

Publisert 19. mai 2020
Sport og fritid

Få en gøyal feiring på hjemmebane

Hipp, hipp, hurra, snart er den store dagen her! Årets 17. mai-feiring blir annerledes enn før da vi ikke kan gå i tog eller samles til store arrangement på skoler og i barnehager. 

Publisert 14. mai 2020
Sport og fritid

Hit drar du på fisketur i Bærum og omegn

Elvene rundt Sandvika og Lommedalen byr på eventyrlig fiske. Her kan du få laks og sjøørret på kroken, i tillegg til at det er en spennende og hyggelig aktivitet for hele familien. Her deler eksperten tips om de beste områdene, og reglene du må kjenne til.

Publisert 27. april 2020
Sport og fritid

Fotturer, opplevelser og klatrefelt i Sandvika og omegn

Frisk luft, skog og mark er godt for både kropp og sjel – spesielt i disse dager der vi tilbringer ekstra mye tid hjemme. Enten du ønsker en skogstur med barna eller en utfordrende klatretur, her gir ekspertene på Piteraq sine beste tips i lokalområdet.

Publisert 15. april 2020
Sport og fritid

Gjør sykkelen klar for våren – ekspertenes tips

I år kan du få en knallfin og tidlig start på sykkelsesongen. Bare sørg for at både du og sykkelen er klare før første tur. Her får du gode tips om både sykkel og utstyr til sesongens sykkelturer, fra folk som vet hva de snakker om.

Publisert 25. mars 2020