Meny
 
bilde fra butikken

Velkommen til nyoppussede Gant!

Gant på Sandvika Storsenter har nylig blitt pusset opp, og dette måtte vi selvfølgelig sjekke ut! Gant er et favorittmerke for bærekraftige kvalitetsklær både for han, henne og barn.

Den nyoppussede Gant-butikken på Sandvika Storsenter ligger i den nye delen av senteret, og oser av luksus. Selv er jeg stor tilhenger av deilige kvalitetshåndklær og sengetøy fra Gant, som gir soveværelset den luksusfølelsen du fortjener. Velværefølelsen jeg får av disse, gjør det enda mer fristende å ta en varm dusj og legge seg etter en lang dag.

 

 Sengetøy kr 1400 og kr 2550 / Puter kr 450-1650

 

Er du glad i den preppy looken, kjenner du sikkert til Gant allerede. Her finner du et stort utvalg skjorter, pikétrøyer, chinos, sportsjakker og gensere til barn, han og henne. Gant er kjent for sine perfekte snitt og god kvalitet.

 

  • Gant_kr4400_2.jpg
  • Gant_kr4400.jpg

Selv er jeg den stolte eier av en av veskene fra Gant, og etter å ha besøkt butikken på Sandvika Storsenter er jeg overbevist om at jeg trenger den store versjonen også. Veskene er, som med alt annet fra Gant, laget i super kvalitet og passer utmerket til min minimalistiske klesstil. kr 4400

  

kr 1700

 

Denne våren preges motebildet av beige og hvite antrekk for dame, og hos Gant fant jeg en nydelig flettegenser i 100 % bomull, som vil bli perfekt for denne våren. Bomull er et av de mest brukte materialene i kolleksjonene til Gant, og med en ambisjon om å lage tidløse klær med en kvalitet som varer et helt liv, er nettopp bærekraftig bomullsproduksjon essensielt for Gant.

 

Slips kr 500 og kr 900 / Skjorter kr 1400 og kr 1500 / Caps kr 300 / Jakke kr 4000

 

Gant vil være med på å bidra til endringen i bomullsindustrien, og er medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er en organisasjon som jobber for å sikre en mer bærekraftig fremtid for bomullsproduksjonen.

 

Gant har i tillegg startet den bærekraftige linjen Beacons Project, som fokuserer på å redusere plast. Polyesteren som brukes i kolleksjonen er resirkulert fra de 165 millioner tonnene med plast som forurenser verdens hav. Gant Beacons Project handler med utgangspunkt i klesmerkers etiske, miljøorienterte og sosiale ansvar.

Stikk innom den freshe, nyoppussede Gant-butikken på Sandvika Storsenter, og sjekk ut denne videoen om Gant Beacons Project:

 

 

Hilsen Line

Sist endret - 08 april 2019