Meny
 
dame som får målt bryststørrelsen

Velg riktig BH for din fasong

Vi kvinner er alle født i forskjellige kropper og med ulike fasonger, heldigvis! Nettopp derfor er riktig valg av BH veldig individuelt. På Sandvika finner du eksperthjelpen du trenger for å finne BHen som er perfekt for nettopp deg.

 

Valg av BH er kjempevanskelig, og selv hadde jeg gitt opp å finne en BH som passet min størrelse. Dette endret seg helt etter en tur innom Next to Nothing på Sandvika Storsenter. Skjønnheten kommer innenfra, sies det, og med riktig valg av undertøy må jeg si at humøret også endret seg. I årevis har jeg gått med ukomfortable BHer, som rett og slett ikke passet. De hadde for liten cup og var for store rundt. Dette fikk jeg fortalt av ekspertene på Next to Nothing at var et ganske vanlig problem blant deres kunder.

 

Personlig har jeg stor byste, men er relativt smal rundt kroppen, det vil si en BH-størrelse som er vanskelig å finne. Feil BH gjør jo ikke bare at BHen ikke ser så fin ut på, den blir også svært ukomfortabel å gå i. Hos Next to Nothing finnes de fleste BHene i A-H-cup, og i merket Freya går cupstørrelsen helt opp til J! Når cupstørrelsen går opp, blir også stroppene tykkere, slik at du får den støtten du trenger, og unngår vond rygg og at stroppene gnager seg inn på skulderen.

 

 

Selv om jeg har en relativt stor byste vil jeg jo også gjerne at undertøyet skal være lekkert, og hos Next to Nothing fant jeg mitt nye favorittundertøysmerke, nemlig franske Lise Charmel. Etter jeg fikk målt riktig størrelse, fant jeg en nydelig BH, som passet meg helt perfekt. Det er første gang i mitt liv! Etter den gangen har BH-sortimentet i garderoben min blitt utvidet med nye herligheter fra Next to Nothing, og jeg sliter ikke lenger med plager som følge av feil BH.

 

I tillegg føler jeg meg veldig fin, også under klærne. Det å ha fint undertøy, er nemlig som om jeg har en liten hemmelighet, helt for meg selv. Hos Next to Nothing finner du selvfølgelig også BHer for mindre byste, BHer uten spiler, stroppeløse BHer, treningstopper, push-up-BHer, bikinier og mye mer.

 

 

På Sandvika Storsenter finner du Change, Marinka og Next to Nothing, som alle er spesialister på undertøy, og har du ikke målt BH-størrelsen din før, anbefaler jeg på det sterkeste at du benytter deg av muligheten. Det har faktisk gitt meg bedre livskvalitet.

 

Kom innom Sandvika Storsenter om du er på utkikk etter den perfekte BHen som passer nettopp din fasong. Jeg lover at du vil føle deg fin innenfra og ut!

Hilsen Line

 

change lingerie

429,-

 

CHANGE LINGERIE

749,-

 

next to nothing/Skiny

479,-

 

NEXT TO NOTHING/calvin klein

410,-

 

NEXT TO NOTHING/Epure lise charmel

995,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

1100,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

1400,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

1400,-

CHANGE LINGERIE

799,-

 

CHANGE LINGERIE

749,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

895,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

895,-

 

NEXT TO NOTHING/lise charmel

999,-

 

NEXT TO NOTHING/wonderbra

595,-

 

NEXT TO NOTHING/wonderbra

595,-

 

NEXT TO NOTHING/wonderbra (stroppløs)

595,-

Sist endret - 08 mars 2019