Meny
 
toppbilde ugly christmas sweater

Ugly Christmas Sweater: Genseren som får deg i julestemning!

Er du ikke i julestemning ennå, sier du? Fortvil ikke, med en av disse populære og morsomme julegenserne, vil du garantert både føle og skape julestemning.

Den «stygge julegenseren», som vi slett ikke syns er noe stygg, har blitt en megahit i Norge de siste årene, og vi på Sandvika Storsenter elsker dem! Akkurat nå finner du mange morsomme og kule julegenser-versjoner her på senteret, men om du ønsker å sikre deg en, bør du være rask. Dette hotte juleplagget flyr ut av butikkhyllene i stor fart!

Genser fra Gina Tricot, kr 299,-

Genser fra Cubus, kr 299,-

Genser fra Gina Tricotkr 299,-

Enten du vil kle hele familien opp i en gøyal ugly Christmas-genser, vil sprite opp festantrekket med noe ekstra, eller ønsker å spre litt glede og latter på kontoret, garanterer vi deg at denne genseren vil gi julestemning hvor enn du går! Vi vil gjerne kle oss i julegenseren hele julen og syns genseren passer like godt til fest, sofa og jobb! 

Genser fra Cubus, kr 249,-

Genser fra Cubuskr 249,-

Genserne er like kule og populære for både mann og dame, og – ikke minst – genseren er en storfavoritt blant barna!

Genser fra Cubus, kr 299,-

Genser fra Cubuskr 299,-

Gutta kan kombinere julegenseren med dressbukse eller jeans til både jobb, fest og hverdags. For oss jenter er den like allsidig, og skal du på en julemiddag eller julelunch, kan du godt dra på litt ekstra og style den med et kort skinnskjørt og boots til. Denne genseren er nemlig ikke forbeholdt sofakos, selv om den også er perfekt egnet som en erstatning til collegegenseren.

 

Vi sjekket ut utvalget i butikkene på Sandvika Storsenter og akkurat nå finner du en rekke morsomme, vakre og «styggkule» julegensere her hos oss. Vi lover deg at denne genseren gir noen og enhver et smil om munnen i en av og til stressende juletid. Kom innom senteret for å finne din ugly Christmas-genserfavoritt, men vær rask, disse forsvinner fort fra hyllene!

Genser fra Cubus, kr 299,-

Genser fra H&M, kr 199,-

Genser fra Cubus, kr 299,-

Genser fra Gina Tricot, kr 299,-

Genser fra Gina Tricotkr 299,-

Genser fra Gina Tricotkr 299,-

Genser fra H&Mkr 199,-

Genser fra H&Mkr 199,-

Genser fra Lindexkr 249,-

Genser fra Carlingskr 399,-

Genser fra Carlingskr 399,-

 

 

Hilsen Line

Sist endret - 04 desember 2018