Meny
 
it-veske fra norske cala jade

Tre av høstens it-vesker

Norske Cala Jade lager de fineste veskene i italiensk skinn, moderne og tidløse på én og samme gang. Dette er høstens it-vesker fra merket. 

Cala Jade har laget kvalitetsvesker i italiensk skinn i en årrekke nå.

Designet er variert og tidløst, noen med innslag av western, noen klassiske skuldervesker og noen moteriktige og såkalte «fashion forward»-vesker. Vi liker miksen av ulike stiler som Cala Jade byr på, hele veien understreket av håndverk og kvalitet. 

 

Hos Nadine har de i høst tre av merkets absolutte it-vesker på plass i butikkhyllene.

 

 

Misu gjorde sitt inntog på markedet i vår, og denne høsten lanseres en "large"-variant av veska. Misu er en klassisk, men moderne veske, som kombinerer tradisjonell håndverksteknikk med funksjon og høy kulhetsfaktor. Vesken lages for hånd, og kommer i en rekke farger, som mørkerød og brun. 

 

 

Den lille trekantede clutchen Badu lages med samme håndverksteknikk som Misu, og er den perfekte clutchen både til hverdags og til fest. Den kommer med en rem, som gjør at den er enkel å feste rundt håndleddet. 

 

 

Kinobi er en nykommer, og er faktisk inspirert av strukturen på innsiden av gammeldagse kjølebager. Ganske så kult! Vesken er romslig og har god plass til det du måtte trenge å ha med deg. Den er håndvevd, og lages av kyndige håndverkere i India, der veveteknikker har lange tradisjoner.  Bruk den med håndtaket, eller sleng den over skulderen med den justerbare skinnstroppen.

Sist endret - 20 september 2019

Relaterte artikler

Mote og skjønnhet

Lever inn klærne dine til reparasjon hos H&M Sandvika

Siden 2019 har H&M på Sandvika Storsenter tatt imot klær til reparasjon eller justeringer – uansett merke. Tilbudet er et samarbeid med det norske gründerselskapet Repairable. Ideen kom da gründer Ingvill Kerob så at tiden ikke strakk til for å lappe på ødelagte klær til barna. Samtidig ville hun videreføre verdien i å reparere. Repairable er en digital tjeneste som skal gjøre det enkelt å få reparert klær og sko. Det er faste, forhåndsbestemte priser på alt fra å reparere hull, legge opp eller skifte glidelås.

Publisert 18. februar 2020