Meny
 
blondine med gult skjerf

Skjerf deg!

Et godt og flott skjerf varmer, og det kan oppgradere stilen din. Skjerf finnes i utrolig mange varianter. Her er noen av de aller fineste. 

Det er skjerfsesong! Tilbehøret kan gi en ekstra piff til stilen din, eller være et klassisk og nedtonet element. Et skjerf kan være diskrét som bare det, men også et tilbehør som bidrar til å gjøre et uttrykk komplett. Har du prøvd et skjerf i en knallfarge? Kanskje liker du det, og syns litt farge rundt fjeset gjør den mørke årstiden litt lysere. 

 

  • Sandvika-Storsenter_Skjerf_Morris_1.jpg
  • Sandvika-Storsenter_Skjerf_Morris_2.jpg
  • Sandvika-Storsenter_Skjerf_Morris_3.jpg

Grått skjerf fra Don Donna hos Morris 299,-

 

Et blikkfang hører til ethvert antrekk, og et skjerf kan være nettopp det. Det passer ekstra greit når klesprioriteringen over alle er å ikke fryse. Vi kler oss gjerne i varme parkaser og dunkåper de neste månedene, og disse er ofte i mørke farger. Et mønstrete eller fargerikt skjerf er en fin måte å tilføre et personlig element til en enkel og varm base. 

 

Rutete skjerf fra Jean Paul hos VIC 799,-

 

Ruter er en evig klassiker, og kommer i all slags fargevarianter. Her er det bare å velge og vrake. Prøv gjerne litt forskjellige fargekombinasjoner, noen sammensetninger kan jobbe i din favør, mens andre kan bidra til å gjøre huden din mer gusten. Sleng det derfor rundt halsen og sjekk skjerfet mot fargene dine før du kjøper. 

 

De aller fleste har en tendens til å gå relativt mørkt kledd om vinteren, og nettopp derfor slår vi et slag for sterke farger. Rødt og oransje er for eksempel to friske og iøynefallende farger som gir deg ekstra glød gjennom vintermånedene. 

 

Knallrødt skjerf fra Day Birger et Mikkelsen 899,-

 

For den klassiske estetikeren byr Holzweiler på en enkel, elegant men spennende vri. Skjerfet i hvitt og svart understreker en monokrom stil, og er fantastisk fint til både lyst og mørkt yttertøy. 

 

Skjerf fra Holzweiler hos Nadine 1400,-

 

Skjerf fra Acne Studios hos Mark + Brandy 2200,-

 

Når det gjelder trender på skjerf er logoer gjeldende, som med mye annet moterelatert. Her er det vel bare eget budsjett som setter grenser for hva du har mulighet til å investere i, siden flere luksusmerker byr på xl-skjerf og skjerf-ponchoer med merkenavnene som del av designet. Fremoverlente Acne Studios er så klart med på leken, og har latt merkenavnet pryde flere av sesongens ikoniske skjerf.

Sist endret - 06 november 2019