Meny
 
ganni boots

Sjekk ut sesongens kuleste boots

Det går mot høst, og da er boots det beste, fineste og mest praktiske skotøyet. Her er våre favoritter!

Chelsea Boots

Det er flust av både enkle chelsea-boots og mer iøynefallende varianter i motebildet.

 

Det er rett og slett skikkelig morsomt å dra på skoshopping, fordi det er så mye å velge mellom. Det gjør det enkelt å finne sko som passer deg, din stil og din livsstil. 

 

Et par klassisk chelsea-boots er topp til en av høstens kamelfargede kåper, i for eksempel kasjmir. De er gjerne ganske ettersittende i skaftet, og passer dermed godt til skinny jeans og dressbukser med rette bein. 

Rought Herre Chelsea Boots fra Bianco, kr 1299,95

 

Dr. Martens 

Dr. Martens er et ikonisk skomerke, og deres «XL-chelsea-boots» er helt i tråd med dagens chunky skotrend. Disse bootsene stylet med en kjole gir en tøff kontrast, og balanserer en feminin kjole på en stilig måte. 

 

 

Blanke Boots fra Dr. Martens hos Nilsson shoes, kr 1899,-

 

Semskede boots

Semskede sko må selvfølgelig impregneres før bruk, men det semskede skinnet er fint til ulike stiltyper. En variant med solid såle, eller litt hæl, vil ta deg stilsikkert gjennom høsten. 

 

1. Semskede boots med hæl fra Vagabond hos Nilson shoes, kr 1299,-

Chunky boots

Diemme byr på litt chunky boots i variert design. Her får du farger og mønstre, men de har også mer nedtonede sko, hvis du ønsker det. Det beste er at disse bootsene like fint går til en enkel stil, som en fargerik og mønsterglad en. Til en enkel stil er de den kule prikken over i’en, mens til et antrekk bestående av mønster gjør den uttrykket komplett. 

 

Boots fra Diemme hos Mark + Brandy, kr 3900,-

Pyton boots

Hvis du ikke har vurdert pyton-mønstrede sko før, er dette tiden for å gjøre det! De er utrolig kule, og overraskende anvendelige. Helt rå til et helsvart antrekk, for eksempel. Skoene passer like bra til duse toner, som grått og beige, som til farger som rosa og rødt, og gir en ekstra edge til antrekkets helhet.

Sist, men ikke minst, pytonboots er superfine til denim!

 

Pytonboots fra Tamaris hos Nilson Shoes, kr 799,-

Boots fra Ganni, kr 4.199,-

 Et par boots med tekstur og lav hæl får deg litt opp i høyden og passer til de aller fleste bukser.

Svart funker selvfølgelig alltid, men har du lyst på noe litt annerledes – hva med brunt, grått eller hvitt? Det behøver overhodet ikke å gjøre for mye ut av seg, men kan gi stilen et mer interessant uttrykk. 

 

Aller viktigst -skoene må være komfortable. Så det er første prioritet, design er nummer to. Forhåpentligvis har du fått litt inspirasjon i skoene vi har funnet til deg over, men husk at det finnes mange flere i våre mange butikker.

 

Kos deg på shopping!

 

Tips

Husk impregneringsspray, og ta vare på skoene dine – da holder de lenger.

 

Dersom du er usikker på hvordan du best tar vare på skoene – spør de ansatte der du handler. De hjelper deg mer enn gjerne. 

 

Sist endret - 03 oktober 2019