Meny
 
kollasj av 2 olabukser

Jeansene vi ønsker oss akkurat nå!

Freshe jeans hører våren til, og derfor har Line tatt turen på Sandvika Storsenter på jakt etter sesongens mest perfekte. Sjekk hennes olabukse-favoritter blant vårnyhetene her.

Som mange av oss, elsker jeg olabuksen. Den går jeg med hele året, og jeg mener at det er et av de aller viktigste plaggene i garderoben min. Helst vil jeg ha den perfekte modellen i fargene blått, grått og sort, og er stadig på jakt etter den perfekte jeansen. Denne våren vil jeg også kle meg i hvite jeans, som jeg syns er utrolig lekkert å kombinere med både lys overdel og lyse sko til.

 

Nadine/Baum und pferdgarten 1299,-

 

I år vil jeg at olabuksene mine ikke skal ha for mye «vask». Det vil si at fargen så å si er jevn over det hele. Jeg vil ikke at den skal være hullete, også vil jeg helst at de skal være med så lite stretch som mulig.  Den skal være høy i livet, samtidig som det selvfølgelig også er viktig at den skal sitte fint over rumpa. I tillegg kan den gjerne være ankellang. I Levi’s, som for øvrig er et favorittmerke når det kommer til jeans, velger jeg for eksempel en 28-lengde, slik at den er passe croppet, og man får skimte en fin liten glipe med hud mellom bukse og sko.

 

Carlings/Levi's 1099,-

 

Nå til dags bruker jeg sjelden høye hæler, og syns at denne lengden er kul til sneakers, «herresko», loafers og selvfølgelig årets Converse, som for min del skal være sorte. Jeg ble nok en gang mektig imponert over det fantastiske denimutvalget på Sandvika Storsenter. Her finner du supre jeans i alle prisklasser, modeller, vasker og merker. For ikke å snakke om alle Levi’s-buksene du kan drømme om, både i Levi’s sin egen brand store, og på Carlings.

Carlings/Levi's 1099,-

Ganni 1499,-

 

Hos Ganni fant jeg en denimvariant med splitt på innsiden av ankelen, som gjør at beina ser ekstra lange ut! Det gjør også en lang og vid bukse, som den hvite olabuksen fra Baum und Pferdgarten jeg fant på Nadine. Er du på leting etter en vårlig og klassisk lys olabukse, kan jeg anbefale buksene fra Filippa K hos Nadine og Wedgie Straight fra Levi’s hos Carlings.

 

Nadine/Filippa K 1600,-

Levi's 1099,-

 

Mark + Brandy/Totême 2200,-

 

Hos Mark + Brandy finner du de kjente motemerkene Acne og Totême, som lager superfreshe jeans i ulike modeller.

 

Bik Bok 599,-

 

Bik Bok sin Never Denim-kolleksjon har jeg lenge vært stor fan av, og måtte derfor selvfølgelig innom for å sjekke ut vårnyhetene. Jeg falt pladask for deres «Mom»-modell, som ticker av alle boksene. Den er høy i livet, croppet og kommer i tykk denim med solid vask. Denne anbefaler jeg deg på det varmeste å sjekke ut!

 

(Converse, kr 699 hos Carlings)

(Hvite sneakers fra Filippa K, kr 1700 hos Nadine

Hilsen Line

Sist endret - 26 mars 2019