Meny
 
line i hvit strikkegenser

Nyhetene jeg elsker denne våren

Endelig er det plussgrader på gradestokken, og det må jeg innrømme gjør noe med mitt motehjerte! Jeg elsker denne tiden, hvor man fortsatt går med strikk, men slipper å tenke på overlevelse i form av skotøy og jakker.

Selv om jeg selvfølgelig fortsatt kommer til å bruke vinterkåpene, gjør den varmere temperaturen og – forhåpentlig – tørre gatene at vi nå kan variere skotøy og jakker litt mer. Heldigvis har vårnyhetene ankommet butikkhyllene på Sandvika Storsenter, og her er mine ultimate favoritter nå som vinteren sakte men sikkert går mot vår.

 

Bukse fra Nadine/Filippa K 1900,-

 

En av de tingene jeg har falt for denne våren, og som jeg ikke allerede har i klesskapet mitt, er en vid dressbukse, som sitter som et skudd. Denne buksen fra Filippa K er lett å style, jeg kombinerer den som om det var en olabukse. Den blir superkul med sneakers og en kort strikkejumper, som den fra Acne, som jeg har hatt lyst på siden jeg så den for første gang på Mark + Brandy.

 

Jeans fra Mark + Brandy/Totême kr 2200,-

 

Bruntoner er også denne sesongen en av mine favoritter, og den fantastiske vesken fra Acne er den fineste vesken jeg har sett. Detaljene og fargen gir antrekket det lille ekstra, og hverdagsantrekket blir alt annet enn kjedelig!

 

Veske fra Mark + Brandy/Acne kr 8400,-

 

 

Den perfekte sorte dressjakken fant jeg på Kiman Woman, og er fra merket Anine Bing. Denne vil jeg kombinere med en tynn ullgenser eller polo, eller en enkel t-skjorte når det blir enda litt varmere. Kr 3300,-

 

En annen ting jeg har begynt å bruke hver dag det siste halvåret, er det sorte beltet med gullspenne. Det er superenkelt og gir antrekket en kul detalj, om du, som jeg, har en minimalistisk klesstil. Dette er fra Mango, og koster kr 129,-.

 

Trench fra Mark + Brandy/Totême kr 7500,-

T-skjorte fra Mark + Brandy/Filippa K kr 750,-

 

En trench er som kjent et klassisk plagg alle bør ha i klesskapet. Trenchcoatene er også en av de store trendplaggene i motebildet akkurat nå. Totême har etter min mening perfeksjonert trenchen med denne versjonen. En annen vårfavoritt fra Tôteme er den korte kameljakken med knytebelte i livet. Denne vil passe til de fleste anledninger og er lett å kle opp og ned. Looken blir superchic med de sorte buksene, og kul med jeans!

 

Jakke fra Mark + Brandy/Totême kr 6900,-

Hilsen Line

Sist endret - 07 mars 2019