Meny
 
butikkfasade bjørklund

Nyåpning hos Bjørklund

Det skjer mye nytt på Sandvika Storsenter om dagen, og i helgen åpnet smykkefavoritten Bjørklund sin nyoppussede butikk! Vi tok turen for å sjekke ut det fantastiske utvalget.

Hos Bjørklund finner du kjente merkevarer som klokker fra Daniel Wellington, Gant og Citizen, samt minimalistiske smykker fra ByBiehl og By Olea.

 

Øreringer kr 198-348,-

 

Er du på utkikk etter de perfekte øreringene, anbefaler jeg deg å ta turen til Bjørklund, der fant jeg dem nemlig! Ørering-varianten jeg har lett etter fins her i alle størrelser, både i gull og sølv, og, ikke minst, til en veldig bra pris!

 

Mobildeksel kr 299,- / Dåpsbøker kr 799,- / Hårbøyle kr 299,- 

 

Visste du også at du finner et imponerende utvalg av de vakre fløyel hårbøylene som regjerer i trendbildet akkurat nå, hos Bjørklund? Eller de freshe mobilcoverne fra Ideal of Sweden?

 

  • Bjorklund_Daapssmykker_fra-kr448-kr848.jpg
  • Bjorklund_priser-paa-bildet.jpg
  • Bjorklund_Barnesmykker_kr445.jpg

Skal du i en barnedåp, bør du ta turen innom Bjørklund, for her vil du finne nydelige smykker, barnesøljer, vakre armbånd og fotobøker til den nyfødte. Eller sitter du kanskje og lurer på om du endelig skal spørre din elskede om å dele livet sitt med deg? Hos Bjørklund finner du forlovelses- og gifteringene både hun og han drømmer om!

 

Kr 4998,-

 

bybiehl

kr 699-1199,-

 

byolea

kr 298,-

 

byolea

kr 698,-

byolea

kr 498,-

 

byolea

kr 798,-

 

De minimalistiske og vakre smykkene fra ByBiehl og ByOlea er midt i blinken for de av dere som liker spesielle og diskrete smykker. De er tidløse og delikate, og passer de fleste stiler. Jeg elsker å komplementere min enkle klesstil med øreringer og smykker i gull, og jeg har definitivt funnet et par nye favorittsmykker her på Bjørklund. Spesielt ønsker jeg meg noen tykkere øreringer i gull og den enkle gullsignetringen vil være lekker til sommerbrune fingre.

Klokke fra Nixon kr 5500,-

Klokke fra Edifice kr 2298,-

 

  • Bjorklund_WD_Fra-kr-1549-1749.jpg
  • Bjorklund_Wellington_kr1499.jpg

For meg er ikke antrekket komplett uten en fin klokke. Akkurat nå ønsker jeg meg en av de flotte klokkene fra Daniel Wellington med brun rem, som vil gjøre et vårantrekk som en oversized hvit skjorte og jeans komplett. Fra kr 1499,-

Stikk innom den flotte, nyåpnede Bjørklund-butikken i den gamle delen av Sandvika Storsenter, jeg lover deg at du vil få deg nye smykke- og klokkefavoritter!

Hilsen Line

Sist endret - 12 mars 2019