Meny
 
Missoni hovedbilde

Merket å legge merke til – Missoni Home

Så lekkert, så lekkert! Bli med inn i det fargerike interiøruniverset til Missoni Home, og la deg inspirere til å sette farge på eget interiør. 

Missoni ble etablert da Rosita Jelmini og Tai Missoni giftet seg i 1953. Missoni er en familieeid italiensk motebedrift, og i 1983 presenterte de sin første Missoni Home-kolleksjon. Missoni-familiens start i motebransjen, og deres signatur den dag i dag, er det iøynefallende sikksakkmønsteret og strikk i markante og tidvis psykedeliske fargekombinasjoner.

 

Denne estetikken er like gjeldende hos Missoni Home. Uttrykket er lekent og fargerikt. Tekstilmønstrene flommer over av vakre geometriske former og mønstre i ulike farger. Puter, pledd, puffer, håndklær og morgenkåper er noe av de ulike produktene du kan sprite opp hjemmet ditt med. Et interiørelement fra Missoni Home setter en spiss på helheten, skiller seg ut og oser av kvalitet. Merket er svært gjenkjennelig på grunn av et tradisjonsrikt DNA de til stadighet oppdaterer til å passe dagens motebilde. 

 

Kjernen av virksomheten er at de fremdeles drives av familien Missoni, og Angela Missoni, datter av Tai og Rosita, leder i dag selskapet. Så ønsker du en dose farge inn i eget interiør, er det bare å ta turen til Annen Etage, som fører Missoni Home. 

Sist endret - 18 november 2019