Meny
 
elen med hvit lue fra holzweiler

Merket å legge merke til – Holzweiler

Kule hettegensere, varme skjerf og skjørt, bukser og kjoler med særpreg. Norske Holzweiler er en skinnende stjerne på den norske, og internasjonale, motehimmelen.

 

Holzweiler ble først etablert som et klesagentur av søskenparet Susanne og Andreas Holzweiler tilbake i 2007. I 2012 lanserte de egenproduserte skjerf med klesdesigner (og kona til Andreas) Maria Skappel Holzweiler med på laget, og merket Holzweiler ble til. Siden har det gått slag i slag.

 

  • Holzweiler_skjerf-og-veske_700px.jpg
  • Holzweiler_skjerf_700px.jpg
  • Nadine_Holzweiler_700px.jpg
  • Holzweiler_veske_700px.jpg

Nå viser Holzweiler nye kolleksjoner under moteuka i København, de har fått innpass i internasjonale magasiner, verdens største moteprofiler digger dem og merket selges verden rundt hos blant andre Dover Street Market i Beijing, Galeries Lafayette i Paris og Liberty i London. På seks år har med andre ord mye skjedd. 

 

Moten er funksjonell for kvinner og menn. Estetikken er minimalistisk med et nordisk snitt. Holzweiler hyller indivualitet og kreative uttrykk, og er lidenskapelig opptatt av kunst, kultur og bærekraft. Deres enkle kleshenger-logo har blitt en stor suksess på hettegensere, og stjerner som Gigi Hadid er fan. Skunk-buksa er blitt et it-plagg, og er denne sesongen å finne i blant annet militærgrønt, print og hvitt. De fortsetter utviklingen av merket og jobber målrettet og tålmodig. Vi er spente på fortsettelsen! 

Du finner Holzweiler hos Nadine på Sandvika Storsenter.

 

Sist endret - 18 september 2019