Meny
 
dame i hvite klær i sola

Lekre nyheter fra By Olea of Norway

Denne høsten kommer det en mengde flotte nyheter fra det norske trendmerket By Olea of Norway. 

Merket har fått et sterkt fotfeste i Bjørklund-butikkene det knappe året vi har hatt det i våre hyller.

 

Smykkene er delt inn i tre kolleksjoner; STEEL, SILVER og GOLD. Alle kolleksjonene består av et tidsriktig design som kan brukes til alt, og gjerne i kombinasjon med hverandre. La oss vise deg noen av våre favoritter.

 

 

Make a statement!

Symboler og sirkler er hot! Nå finner du anheng med hamret overflate. Den nye favoritten fra silver collection heter LINN. Den består av armbånd, øredobber og smykke med hamret anheng. Dette gir en crispy look, som er en soleklar vinner denne sesongen.

Hvis du synes det blir litt voldsomt, kan du ta det ned et hakk og se på JUNE. Det er en minimalistisk serie med en lettere hamret overflate, som gir et litt roligere uttrykk.

 

 

Det som er så fint med smykker er at du kan mikse og matche som det passer deg. Ønsker du et litt bold statementsmykke, så er det kanskje nyheten ANE du skal å gå for.

 

 

Øreringer

Vi ser fortsatt en stor trend på øreringer, også kalt creoler. Du får dem i alle størrelser og fasonger. Om du ønsker en matt finish, store eller små øreringer, eller en litt mer chunky variant, finner du det blant nyhetene.

 

 

Signetring eller stacking-ringer

Fra gullkolleksjonen kommer en oppdatert variant av signetringen SOLVEIG. Nå er den besatt med glitrende cubic zirkonia! Velg mellom hvitt eller gult gull. Disse er superfine til høstens festlige begivenheter. Det er digg å kunne skinne litt mer, nå som mørketiden kommer.
Fra silver collection må vi trekke frem AGNES signetringer med ekte stener. Velg mellom blå lapsis, hvit agate eller sort onyx.


Ellers er også de litt tynne og minimalistiske ringene superfine å stacke dersom du vil bruke flere ringer samtidig. Som for eksempel MARI, SIGNE, MARTHE og ELLINOR. Velg dine favoritter og få frem din egen stil!

 

 

«ByOlea er for meg det perfekte tilbehøret til ethvert antrekk, både til hverdag og festligheter. Favoritten er nok Sofia-ringen i gull, jeg har ikke tatt den av siden jeg klikket den hjem! Den har en utrolig kul, enkel og maskulin look, noe som jeg bare digger! Det samme gjelder øredobbene Camilla. Disse gjør virkelig det lille ekstra til alle antrekk! Love it!» sier influencer og haugesundjente Anne Marthe Widvey.

 

 

Layering

Crescent bull-smykket SYLVIA fra gold collection har lenge vært en favoritt. Nå kommer denne i en oppdatert variant med et litt større anheng. Vi ser på den som en kjærkommen storesøster. Disse kan gjerne brukes sammen – layering er superfint. Vi må heller ikke glemme lillesøster JOSEFINE, som er ny i By Olea-familien. Hun har en ruglete overflate, som gir en spennende look.

 

Organiske former

Hva er vel vakrere enn naturen selv? I smykker ser vi mye organiske referanser i form av blader, perler, fjær og skjellimitasjoner. Noen av favorittene fra gullkolleksjonen er bladsmykket ODA, og livets tre-smykket ELSE. Denne høsten kommer det også et par limited edition perleøredobber, EVELYN, med chunky barokkperler. Disse gir antrekket en edgy piff.

 

 

Partylook

Er du glad i å pynte deg med øredobber, så kan du glede deg til høstens partyfavoritt RONJA. Elegante hengende øredobber med et snev av retro. Med disse kommer du til å skinne om kapp med diskokulen.

 

Sist endret - 19 september 2019