Meny
 
catwalk

JORDNÆRT: Vinterens største trend er jordfarger. Tenk rusttoner, brunfarger og kanarigul i skjønn forening. Den mest trendy fargen av dem alle, er dog kanelfargen - som sett her på visningen hos Zimmermann AW2018.

 

tekst: Redaksjonen/Chili Publications / Foto: Imaxtree og produsentene

Jordnært – høstens hotteste farger

Denne høsten og vinteren er det «back to basic» med nøytrale jordfarger, men det trenger ikke være kjedelig av den grunn.

Kjole fra Katrine Uri/Helt Coco, kr 2399

Kjole fra M Missoni/For Women, kr 7000

Boblejakke fra Odd Molly/Helt Coco, kr 3899

 

Vi har sett jordtonene gjøre seg gjeldende på catwalken en stund allerede, men det er først denne sesongen det har eksplodert her hjemme, og det bugner nå av markens grøde i butikkene.

 

De naturlige nyansene er en deilig kontrast til den ellers så fargesterke paletten vi ser – og et ekstra pluss er at plaggene er sofistikerte, og har et modent utrykk over seg.

 

Topp fra Aphru, kr 1590

Singlet fra Day Birger Et Mikkelsen, kr 1400

Øredobber fra Lilly & Rose/Mestergull, kr 899

Flats fra Butterfly Twist/Bekkestua Sko, kr 699

 

Slik styler du jordtoner

Det beste med denne trenden er at alle tonene er så lett å kombinere. Miks en sjokoladebrun fuskepels med en kanarigul kjole og sesongens store trendfarge – kanel. Da er du helt «on trend».

 

Fargene er også takknemlige som partytøy. Den dype, sjokoladebrune fargen kler alle og i kombinasjonen med materialer som velur, blonde og silke, blir sesongens trendfarger luksuriøse og en smule dekadente.  Med andre ord perfekt til julebord og fest.

 

Kjole fra Baum Und Perfdgarten/Nadine, kr 2999

Veske fra Mario Valentino/Morris, kr 599

Sko fra Sapatos, kr 1499

 

Og ingenting passer bedre sammen med brent oransje og kanel, enn gull, sølv og strasstilbehør. Det tar antrekket til nye høyder.

 

Skal du investere i kun ett partyplagg, er kimonoen et sikkerstikk. Den kan styles på utallige måter; til dressbukser, alene med tights/sykkelbukse og et belte i midjen, eller som jakke over din kanarigule bohemkjole.

 

Kimono fra Cocouture/LittSnob, kr 999

Kjole fra Second Female/Helt Coco, kr 1299

Dressjakke fra Mosh Mosh/Helt Coco, kr 1699

Dressbukse fra Mosh Mosh/Helt Coco, kr 1399

Sist endret - 26 november 2018