Meny
 
Jippi- det er tid for julebord

Jippi- det er tid for julebord

Her er den flotteste finstasen til en av årets morsomste fester!

Det er den tiden av året! Hvor fest, familie og høytid står i sentrum. Vi elsker det, og vi er klare til å kle oss i finstasen. Julebordtrender forandrer seg egentlig ikke særlig mye, og hvert år dukker det gjerne opp metalliske stoffer, glitter og glamour i butikkene i disse dager. Det er virkelig bare å dra på, hvis du ønsker, så klart.  

 

Svart kjole fra Blu hos VICkr 999.

Dus burgunder kjole fra Vero Modakr 699. 

Øredobber fra Snø of Sweden hos VICkr 399. 

 

Den lille sorte kjolen funker alltid, og er et tidløst alternativ hvis du ikke er fan av paljetter og pynt. Prøv den med sorte strømpebukser, eller sorte strømpebukser med for eksempel prikker, for en personlig tvist på antrekket. Store statement-øredobber er råfint til et helsvart antrekk, det samme er knallrøde lepper. Ønsker du å være enda litt mer vågal, kan du gå for lepper i en dyp burgunderfarge, en het sminketrend akkurat nå. Hårbøylen er også et svært trendy tilbehør for tiden, og det finnes flust av varianter med glitter og diverse dekorasjon på. Helt perfekt til julebord. 

 

Svart kjole fra Norr hos Nadinekr 1599.

Øredobber fra Plissé Copenhagenkr 849. 

 

En svart kjole med luftige ermer er et enkelt antrekk fullt av effekt. Style den med en blazer, glitrende øredobber og enkle pumps for et elegant uttrykk. Dette er evig aktuelt av en grunn! Sett håret i en stram hestehale, slik at øredobbene får dingle fritt, og velg mellom fokus på øyne eller lepper. 

 

Glitter er helt riktig på julebord! Slik er det med den saken. Akkurat nå er både ettersittende og løse kjoler godt synlig i motebildet, så her finner du en passform du føler deg komfortabel i. Detaljer som hals eller små draperinger i kjolen er fint, og gir kjolen mer kant. Vårt tips er enkel sminke, siden det gir en fin kontrast til den oppkledde og iøynefallende kjolen.

Sølvmetallisk kjole fra Daykr 2800.

 

 

Stripete kjole fra Fabienne Chapot hos Nadinekr 1699.

Glitrende hårklype fra Plissé Copenhagen hos Nadine, kr 299. 

 

Er du glad i farger? Hva med en dus tone på kjolen? Denne gjør seg til en fuskepels og bling i ørene, og er et feminint og unikt valg til festlige anledninger. Det samme er striper og andre iøynefallende mønstre. En minikjole i knallfarge eller mønster er rått til svarte strømpebukser og svarte pumps, mens en kjole som går litt ned på leggen er fin å style til en fargerik blazer, eller enstatement-veske. 

 

Kjole fra Rotate hos Mark + Brandy, kr 4000. 

 

Hilsen Elen

 

 

 

 

Sist endret - 19 november 2019