Meny
 
Inn i en drømmeverden

Inn i en drømmeverden

Hos David-Andersen drømmer du deg bort i vakre og unike smykker. Et variert prisnivå gjør dette til et sted å skjemme seg bort, uansett hvilket budsjett du har å rutte med. 

I mer enn 140 år har gullsmeder laget vakre smykker for David-Andersen. Det gjør de fortsatt, og det bugner bokstavelig talt over av lekre smykker her. Samtidig har gullsmeden et stort utvalg smykker i alle prisklasser, fra både klassiske og kontemporære smykkemerker. 

Elefantarmbånd og tynt armbånd fra Camilla Pihl for David-Andersen, kr 1690 og 500 kroner.

Ringer fra Efva Attling, kr 5200. 

Armbånd fra Georg Jensen,

kr 94000.

 

For visste du at de har armbånd til 500 kroner her, og til over 100 000? Det er altså noe for de fleste budsjett, og det liker vi! David-Andersen har samarbeidskolleksjoner med profiler som Jenny Skavlan og Camilla Pihl, norsk design som Tom Wood og dansk-norske Kolour’s Jewelry, klassikere som Georg Jensen, Ole Lyngaard og Efva Attling. 

 

Hvis du er på jakt etter enkle øreringer i gull kan du velge og vrake i over ti størrelser, og de har også feminine perleøredobber. 

  

 

Ringer fra Efva Attling, kr 5200. 

 

 

 

Det er kontrastene som gjør en tur til David-Andersen så spesiell. I en monter henger unike smykker til skyhøye priser, men samtidig får du god kvalitet til en god pris, også. Det er gøy å drømme seg bort, men det er like gøy å finne et stort utvalg med ting man har råd til å unne seg, eller en fin og tidløs gave til en man er glad i.  

 

 

Røffe lenker er en het trend, og David-Andersen har både gull og forgylte varianter. Delikat og søtt design, røft og tøft, maskulint og renskåret – det finnes noe for enhver smak her. I tillegg har de også penner fra Mont Blanc, og alt fra sparegriser til karafler og lysestaker fra Georg Jensen. 

 

Sist endret - 19 november 2019