Meny
 
hunkemöller sandvika storsenter butikkfasade

Hunkemöller er på plass

Undertøyskonseptet har alt fra søtt til sexy design, i tillegg til mykt nattøy og søte sovemasker. 

Flere kunder har etterspurt Hunkemöller, og nå har undertøysbutikken endelig åpnet. Det nederlandske undertøyskonseptet har noe for den som favoriserer det enkle og funksjonelle, og den som elsker å være litt vågal på undertøysfronten. De har et bredt utvalg i størrelser fra AA til H. Push-up-bh-er og bh-er uten spiler eller innlegg i - i alt fra enkelt til supersexy design. 

 

  • hunkemoller-2.jpg
  • hunkemoller-3.jpg

Selv kjente jeg ikke så godt til Hunkemöller, og tok turen for en nærmere titt på sortimentet. Jeg kom til et univers med søt kos på den ene siden, og sexy og avslørende design på den andre. Her er det absolutt noe for enhver smak!

 

 

Myke morgenkåper, velour-tøfler og sovemasker til bruk morgen og kveld, og nattøy i myke materialer. Fra søtt til sexy design, men absolutt noe for dem som elsker å slenge av seg dagens klær når de kommer hjem, til fordel for behagelige koseklær. Jeg fant et par tøfler i velour med en liten sløyfe, så fine til både en myk flanellpysj og en blondenattkjole. 

 

 

En stor trend nå er detaljrike strømpebukser. Hunkemöller har en hel vegg med forskjellige strømpebukser. Dette er en en finfin måte å sette prikken over i’en til den lille sorte kjolen, for eksempel.

  

Akkurat nå pryder også toppmodellen Doutzen Kroes flere reklamebilder, siden hun for andre gang har en samarbeidskolleksjon med kjeden. Dette er superfeminint, med en god dose sensualitet.

 

  

Hunkemöller har veldig mye forskjellig innen samme segment. Du får enkle bh-er, shapewear, treningstøy og praktiske små duppeditter som brystvorte-covere. Sommerstid dukker badetøy opp. Dette er altså en destinasjon for undertøy, nattøy, badetøy og det som hører til av bekledning helt inntil kroppen. 

 

Hilsen Elen

Sist endret - 06 november 2019